Bordlanterner

Tag det helt roligt når du tænder ild i de fine lanterner fra Tenderflame

I modsætning til bioethanol behøver du ikke bekymre dig om brandfare. Vores fine lanterner bruger tenderfuel, som er meget mere sikker at bruge end bioethanol.  Hvis du kan se at flammen er ved at gå ud i lanternen, så kan du hælde tenderfuel ned til vægen uden, at der sker noget ved det. Tenderflame brænder rent, producerer ikke sod og lugter ikke. Hvis du har astma, kan du sagtens benytte Tenderflame. Det vil ikke være generende for dig.

Forbedr dit indeklima ved at skifte til Tenderflame. Vores produkter brænder rent og uden at producere sod eller lugt. Du vil mærke en forbedring i luftkvaliteten i dit hjem, og du vil også hjælpe med at beskytte klimaet, da Tenderflame har et væsentligt mindre CO2-fodaftryk end traditionelle stearinlys og fyrfadslys.

Vi tror på langtidsholdbare produkter og tilbyder derfor livstidsgaranti på vores patenterede væge. Du kan trygt nyde de magiske flammer fra vores produkter, da vores brændstof kun brænder, når det er i kontakt med vægen, hvilket gør det til den sikreste omgivende flamme på markedet.
Med Tenderflame får du ikke kun sikkerhed, men også hygge. Vores produkter tilføjer elegance til ethvert rum og skaber varme og komfort på kølige nætter, både indendørs og udendørs. De fine lanterner er ikke kun æstetiske flotte, men de udgiver også varme. Stil den på bordet i stuen eller terrassen og lad den sprede hyggelig varm stemning.

Vi stræber efter at tilføje et grønt touch til verden. Tenderflame forurener ikke, og vores produkter er det grønne valg for den moderne forbruger. Et enkelt lys fra os forurener mindre end et traditionelt fyrfadslys, hvilket gør Tenderflame til det miljøvenlige valg.

Aktive filtre

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv