• Ny

Tenderfuel 1L

99,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK12830

Tenderfuel er det reneste i verdenen

En af de primære fordele ved Tenderfuel er helt klar sikkerheden ved at bruge det. Tenderfuel er lavet således, at det ikke kan antænde sig selv. Det reducerer risikoen for brand. Grundet dette gør Tenderfuel særdeles velegnet til indendørs miljøer, da det skal være sikkert. Tenderfuel er ikke giftigt, hvilket er godt for både menneskets sundhed og ikke mindst miljø. Tenderfuel er miljøvenlig og tilpasser sig efter den stigende forbrugerefterspørgsel efter bæredygtige produkter. At bruge Tenderfuel er et ansvarligt valg for dem der er miljøbevidste.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

I kombination med patenterede rustfri stålvæge brænder den ved en temperatur over 100 grader, hvilket skaber en fuld forbrænding. Det betyder at der ikke er hverken sod, røg eller lugt, hviket gør Tenderfuel til den reneste omgivende flamme i verdenen.

Tenderfuel er sikkert at bruge. I modsætning til bioethanol, lampeolie eller andre brandfarlige væsker. Det er ikke farligt for mennesker eller naturen.

Du kan opbevare Tenderfuel sikkert derhjemme. Det er endda sikkert nok, at du kan genopfylde vores produkter, mens det brænder.

Når du tænder op i din bordlanterne vil du opleve, at ilden holder længe. Det er vigtigt at du lader Tenderfuel brænde ud og ikke lader den stå udenfor om natten, da fugt vil gøre, at lanternen sprutter når du tænder den. Den skal være tør. Tenderfuel skaber ikke kun ild men den varmer også op, så du kan sidde udenfor og varme dig langt ud på natten.

Produkt information

Kapacitet
1 Liter

Prismatch forespørgsel

Tenderfuel 1LTenderfuel 1L99,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv