Ønsker du at blive en del af et stort fællesskab, hvor omdrejningspunktet er boligindretning så hop ind på vores Fb gruppe boligindretning & kreativitet. Her kan du inspirere eller blive inspireret af andre boligenthusiaster ved at dele billeder, DIY og kreativitet. Du får mulighed for at netværke, får en masse viden omkring boligindretning i form at LIVE aftener med forskellige temaer, spændende varer og inspiration i form af de boligreportager vi byder ind med hver uge. Derudover er der også en kæmpe fordel ved at være medlem i vores gruppe. Du bliver nemlig VIP MEDLEM med masser af skønne fordele.

Du bliver VIP MEDLEM ved at tilmelde dig Fb gruppen boligindretning & kreativitet eller vores nyhedsbrev. Der kommer mange opslag ind i gruppen hver dag og derfor kan vores tilbud godt forsvinde i mængden. For at være sikker på at du ser alle de fine tilbud, vi byder ind med, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Her sender vi løbende rabatkoder ud på udvalgte varer. Rabatkoderne gælder kun for medlemmer eller de, som har tilmeldt sig vores nyhedsbrev. Du kan være så heldig at få rabatkoder tilsendt, som giver helt op til 50% rabat på udvalgte varer.

Syntes du det lyder, som noget du kunne være interesseret i, så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev her på webshoppen.

Vi kvitterer med en rabatkode, der giver 5% rabat ved første køb. Rabatkoden kan bruges på alle varer bortset de varer, der allerede er sat ned.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som medlem.

Ønsker du at være med i gruppen så husk at byd ind med god stemning og overhold gruppens regler. Det skal være et hyggeligt sted med skønne kreative ideer og spændende indretning. Vi er en gruppe, der er rummelig overfor alle stilarter og hvor tonen er god. Vi slår hårdt ned på andet.

Bliv medlem

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv