Ønsker du at blive en del af et stort fællesskab sammen med andre boligenthusiaster så bliv medlem af boligindretning & kreativitet på Facebook. Her får du mulighed for at netværke med andre, som også går op i indretning. Her finder du masser af inspiration som både vores b&k team står for men også opslag fra vores fantastiske medlemmer, som hver dag inspirerer hinanden med billeder og spørgsmål.

Vores team byder ind med “brugernes boligmagasin” fra vores Fb side boligindretning&krativitet. Derudover byder de ind med IG og indretningstråde og er med til at skabe god stemning i gruppen. Medlemmerne kan byde ind med billeder og diskutere forskellige emner indenfor boligindretning.

Hvis du søger sparring og kreative ideer, så er du kommet til det rette sted. Mange venskaber er opstået igennem årenes løb og nogle arrangerer også kreadage, hvor medlemmerne kan mødes hos hinanden. Hvis du tænker, det kunne være sjovt, hyggeligt, inspirerende og lærende at være en del af vores fællesskab så kig forbi.

Vi er rummelige overfor alle slags stilarter, om de er skæve, minimalistiske, kreative, hyggelige, romantiske mm. Det vigtigste er, at vi alle bidrager til god stemning og at reglerne i gruppen overholdes. Såfremt du vil være med, så et stort velkommen. Kh b&k teamet

Bliv medlem

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv