Bogk er et 100% brugerdrevet online fællesskab, boligmagasin, vidensportal og handelsplads. Vores webshop går hånd i hånd med Danmarks største indretningsgruppe på Facebook som hedder boligindretning & kreativitet. Her har vi 178.000 medlemmer. Vi tror på at fællesskab, en nytænkende platform drevet af passionerede kreative brugere samt et værdiskabende indhold, handel og personlig relation er vejen frem. Vi er et stort boligunivers, der holder os ajour med tidens trend og har derfor altid fingeren på pulsen, så vi kan rådgive vores kunder på bedst mulig måde.  

Vi ønsker at samle alt, hvad der har med boliginteriør og produkter til hjemmet et sted. Et trendy sted med et bredt sortiment og hvor du som medlem kan handle til attraktive priser. Bogk er i stor udvikling og tager udgangspunkt i et unikt koncept, som har fokus på fællesskab, inspiration, læring “en klub” hvor du som medlem får værdifulde og attraktive fordele.
Vi har et fantastisk team på 30 personer, der står bag gruppen boligindretning & kreativitet som hver dag bidrager enten som admin, ordstyrer eller skribent men også på vores Instagram profil boligindretningogkreativitet.

I takt med at vi udvikler bogk, kommer vi til at tilbyde at du som medlem af “klubben” får visse fordele ved at købe igennem vores shop. Vi ønsker at kunne tilbyde attraktive priser, b&k specialister, video kurser og meget mere. Det bliver en spændende rejse og glæder os til, at kunne præsentere det for Jer i fremtiden.

Tænker du, at dette lyder interessant, så opret dig meget gerne som medlem på vores Facebook gruppe boligindretning & kreativitet. Vi glæder os over den udvikling vi er i og håber på, at I sammen med os kan få skabt et fantastisk sted med mange flere muligheder. Kom og vær med.

Hvem er boligindretning og kreativitet
Daniel og Janne

Teamet

Janne er medejer af bogk.dk og er en kreativ ildsjæl. Hun er utrolig passioneret omkring hele vores fællesskab på Fb. Hun har stor erfaring i at drive et fællesskab og står for SoMe. Hun brænder for at udvikle og gøre boligindretning & kreativitet til det fedeste sted med masser af skøn inspiration og indhold for bogk`s medlemmer. Hun står for markedsføring, koordinering og salg af produkter på bogk.dk

Daniel er gift med Janne. Han brænder for salg og samtidig er han boligindretning & kreativitets IT ansvarlige. Ud over at være medejer af bogk.dk så har han også virksomheden www.systemina.dk og er ekspert i CMS, shopsystemer og hosting.  

Derudover har bogk et team af frivillige ordstyrer, skribenter, formænd som hver dag byder ind med spændende indhold til bogligindretning & kreativitet, Instagram boligindretningogkreativitet og på vores Fb side boligindretning&kreativitet. Ordstyrerne sørger for, at reglerne i gruppen bliver overholdt og er med til, at skabe god stemning. Vi oplever i teamet en holdånd, drivkraft, erfaring og ambition, der skaber synergi til en engageret konstellation, så vi sammen kan skabe et fedt sted for Jer medlemmer og følgere.
Historien bag b&k

Historien bag

Boligindretning & kreativitet startede i 2013 hvor Janne gik på barsel. Hun ønskede sparring til kreative indretsprojekter sammen med andre bolig entusiaster, hvor de hver især kunne byde ind med billeder af deres hjem, kreative sysler, spørgsmål mm.

I takt med at gruppen udviklede sig, så kom boligindretning & kreativitet køb/salg gruppen til, dernæst boligindretning&kreativitet, som er vores Fb side og så vores Instagram profil, hvor vi skriver små personlige historier om vores følgeres hjem.

Fællesskabet voksede sig større og større og er i dag Danmarks største boligindretningsfællesskab på 178.000 medlemmer. Vi er i gang med at udvikle vores koncept, så der kommer mere og mere til efterhånden.

Vi glæder os enormt meget til den rejse vi er på og kan fortælle at vi d. 1/3 får vores eget kontor, showroom og lager. Det bliver super spændende og gør at vi får mange flere muligheder for, at gøre bogk.dk til det fedeste sted med masser af skøn inspiration, interiør og produkt rådgivning.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv