Boligindretning & kreativitet er en webshop som har Danmarks største boligindretnings fællesskab på Fb på 192.000+ medlemmer. Vi er et 100 % brugerdrevet personlig online fællesskab, boligmagasin, vidensportal og handelsplads. Vi tror på at fællesskab, personlige relationer, en nytænkende platform og webshop er vejen frem. Vi holder os ajour med tidens trends fordi vi har altid fingeren på pulsen, så vi kan rådgive vores kunder  på bedst mulig måde.

Vi ønsker at samle alt hvad der har med boligindretning, renoveringsprodukter og kreativitet et sted, hvor du kan handle til attraktive priser. Vi kommer til, at udvikle vores koncept mere og mere i takt med at webshoppen vokser sig større og større. Vi ønsker at skabe det fedeste sted hvor du kan handle, få inspiration til boligindretning, rådgivning og ikke mindst spændende viden.

Elsker du boligindretning og ønsker en masse spændende inspiration til indretning, så kig forbi vores Instagram profil boligindretningogkreativitet, Fb side boligindretning&kreativitet, Fb gruppe boligindretning & kreativitet køb/salg og Fb gruppe boligindretning & kreativitet, hvor du finder skønne boligreportager, DIY, indretningsideer mm. som vores skribenter skriver om vores medlemmer og følgers hjem. Samtidig kan du selv inspirere andre og blive inspireret af alle de medlemmer der er med i fælleskabet.

Hele denne konstellation gør vores koncept anderledes og spændende at følge med i. kom og vær med.

Hvem er boligindretning og kreativitet
Daniel og Janne

Teamet

Janne er medejer af bogk.dk og er en kreativ ildsjæl. Hun er utrolig passioneret omkring hele vores fællesskab på Fb. Hun har stor erfaring i at drive et fællesskab og står for SoMe. Hun brænder for at udvikle og gøre boligindretning & kreativitet til det fedeste sted med masser af skøn inspiration og indhold for bogk`s medlemmer. Hun står for markedsføring, koordinering og salg af produkter på bogk.dk

Daniel er gift med Janne. Han brænder for salg og samtidig er han boligindretning & kreativitets IT ansvarlige. Ud over at være medejer af bogk.dk så har han også virksomheden www.systemina.dk og er ekspert i CMS, shopsystemer og hosting.  

Derudover har bogk et team af frivillige ordstyrer, skribenter, formænd som hver dag byder ind med spændende indhold til bogligindretning & kreativitet. Vi oplever i teamet en holdånd, drivkraft, erfaring og ambition, der skaber synergi til en engageret konstellation, så vi sammen kan skabe et fedt sted for Jer medlemmer og følgere.

Historien bag b&k

Historien bag

Boligindretning & kreativitet startede i 2013 hvor Janne gik på barsel. Hun ønskede sparring til kreative indretningsprojekter sammen med andre bolig entusiaster, hvor de hver især kunne byde ind med billeder af deres hjem, kreative sysler, spørgsmål mm.

I takt med at gruppen udviklede sig, så kom boligindretning & kreativitet køb/salg gruppen til, dernæst boligindretning&kreativitet, som er vores Fb side og så vores Instagram profil, hvor vi skriver små personlige historier om vores følgeres hjem.

Fællesskabet voksede sig større og større og er i dag Danmarks største boligindretningsfællesskab på 187.000 medlemmer. I Dec. 2019 startede vi webshoppen, som går hånd i hånd med hele konceptet. Vi flyttede d. 1/3 2021 i nye lokaler på Sandøvej i Horsens, hvor vi har fået vores eget kontor og lager. En spændende rejse vi er på og glæder os over at vi er kommet hertil.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv