Bogk er et 100% online brugerdrevet fællesskab, boligmagasin, vidensportal og handelsplads. Vores webshop går hånd i hånd med Danmarks største indretningsgruppe på Facebook. Vi tror på fællesskab, en nytænkende platform drevet af passionerede kreative brugere samt at værdiskabende indhold, handel og personlig relation er vejen frem. Vi er et stort boligunivers, der holder os ajour med tidens trend og har derfor fingeren på pulsen.

På bogk.dk ønsker vi at samle alt hvad der har med interiør, produkter til hjemmet et sted. Et trendy sted som har et bredt sortiment og hvor du som medlem kan handle til attraktive priser.

I vil opleve med tiden at vi udvikler bogk.dk mere og mere, da vi ønsker et unikt koncept som har fokus på fællesskab, læring "en klub", hvor du kan blive inspireret og få viden her på sitet men også af vores fantastiske medlemmer. Vi har et team på 30 personer der står bag boligindretning & kreativitet, som hver enkelt bidrager som enten ordstyrer eller skribent.

Når webshoppen kommer op og køre, så kommer vi også til, at kunne tilbyde at du som er en del af "klubben" får visse fordele ved at købe igennem vores shop. Men vi ønsker også at kunne tilbyde video kurser, hvor man kan lære en masse spændende ting omkring indretning mm. Det bliver en super spændende rejse som vi glæder os til, at dele med Jer i fremtiden.

Tænker du, at dette lyder interessant, så opret dig som medlem på vores Facebook gruppe boligindretning & kreativitet. Vi glæder os til, at komme i gang, så vi sammen kan få skabt et fantastisk sted med mange flere muligheder. Kom og vær med.

Hvem er boligindretning og kreativitet
Daniel og Janne

Teamet

Janne er en kreativ ildsjæl. Hun er passioneret omkring hele vores community og har stor kendskab i, at drive et stort fællesskab på Facebook. Hun har erfaring i de sociale medier og hun står for koordinering og salg af produkter på webshoppen.

Daniel Bielefeldt er gift med Janne. Han er boligindretning & kreativitets IT ansvarlige. Daniel er selvstændig og har virksomheden www.systemina.dk og er ekspert i CMS, shopsystemer og hosting.

Vi har et team af frivillige ordstyrer, skribenter, formænd, som hver især byder ind med enten indhold til boligindretning & kreativitet plus+, Instagram eller sørger for, at reglerne i grupperne bliver overholdt og skaber god stemning. Vi oplever i teamet en holdånd, drivkraft, erfaring og ambition, der skaber synergi til en engageret konstellation, så vi sammen kan skabe et fedt sted for Jer medlemmer og følgere.

Historien bag b&k

Historien bag

Boligindretning & kreativitet startede i 2013, hvor Janne Bielefeldt Nielsen gik på barsel. Hun ønskede sparring til kreative indretningsprojekter sammen med andre bolig entusiaster, hvor de hver især kunne byde ind med billeder af deres hjem, kreative sysler, spørgsmål mm.

I takt med at gruppen udviklede sig, så kom boligindretning & kreativitet køb/salg gruppen til, dernæst boligindretning & kreativitet plus+, som er ”medlemmernes boligmagasin” og så vores Instagram profil, hvor vi skriver små personlige historier om vores følgeres hjem.

Fællesskabet voksede sig større og større og er i dag Danmarks største indretningsfællesskab på Facebook på 160.000 medlemmer. Vi ønsker, at udvikle vores koncept og derfor starter vi i første omgang med b&k webshoppen og udvikler dernæst platformen, så vi kan skabe det fedeste sted for vores medlemmer.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv