Det skal du fordi vi er en webshop, hvor fundamentet er bygget op omkring fællesskab. Alene det gør vores koncept unikt og kommer til at betyde, at vi har særlige forudsætninger for, at kunne forkæle Jer som medlem. Vi ønsker, at kunne tilbyde Jer den bedste kundeservice og det gør vi ved, at du som kunde er i centrum, at du får den bedste service og support. Vi værdsætter dig som kunde og ønsker, at produktet lever op til dine forventninger. Du som kunde har altid første prioritet.

Vi ønsker at tilbyde et bredt udvalg af interiør, møbler og produkter, da vi med tiden ønsker at samle alt, hvad der har med boligindretning at gøre et sted. Vores koncept tager udgangspunkt i trenden at mikse nyt og gammelt. Vi ønsker nemlig, at kunne ramme bredere og tage udgangspunkt i, hvad I som medlem finder interessant.

Når vi får webshoppen op og køre, så vil vi gerne kunne tilbyde vores medlemmer attraktive priser i form af medlemsskab. Vi ønsker også, at kunne tilbyde, at I som medlem kan få procenter ved foredrag, events, kurser mm. Dog er det ikke noget, vi kan tilbyde her i starten, men det er absolut vores mål. 

Derudover ønsker vi at tilbyde hurtig levering og fragtfri levering på udvalgte varer.
Hvorfor handle hos b&k

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv