Hvorfor handle hos b&k

Det skal du fordi vores webshop danner rammerne omkring vores spændende fællesskab på Fb. Hele vores fundament er bygget op omkring dette og gør vores koncept unikt. Vi har særlige forudsætninger for at kunne forkæle Jer lidt ekstra som medlem af boligindretning & kreativitet med særlige priser og fordele. Vi gør enormt meget ud af, at du som kunde får den bedste service og den bedste rådgivning når du handler hos bogk.dk Det er vigtigt for os, at vores produkter lever op til dine forventninger og at du som kunde føler at du har første prioritet. Vores koncept er stadig meget nyt og er derfor fortsat i udvikling, så der kommer til, at ske mange spændende ting fremover.

Vi tilbyder et bredt udvalg af interiør, møbler, renoveringsprodukter, da vi ønsker at samle alt, hvad der har med boligindretning at gøre et sted. Vi ønsker nemlig, at kunne ramme bredt og tage udgangspunkt i, hvad du som medlem finder interessant.

I takt med at webshoppen udvikler sig er vores mål at tilbyde vores medlemmer attraktive priser i form af medlemskab. Vi ønsker at være en “klub”, hvor du kan få en masse spændende viden, gode priser når du handler på shoppen, Gode priser ved tilmelding af foredrag, events, kurser og meget mere.

Vi håber det ovenstående har vagt interesse og at du ønsker at handle hos bogk.dk
Hvorfor handle hos b&k

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv