Indledning

Boligindretning & Kreativitet (bogk.dk) ejes og drives af Boligindretning & kreativitet ApS, CVR-nr.: 35141839.
Adresse: Violvej 146, 8700 Horsens, Danmark
E-mail: [email protected]


OBS! Returneringer skal ske til:
Adresse: Sandøvej 16 , 8700 Horsens, Danmark

Leveringsbetingelserne finder anvendelse ved alle køb af varer på www.bogk.dk, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt

Priser

Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK og inkluderer dansk moms og eventuelle afgifter.

Betaling & Bestilling

www.bogk.dk kan der betales med følgende betalingskort:

  • Visa-Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestrocard
  • MobilePay
  • Sparxpress

For at udføre et køb på ovennævnte hjemmeside skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort.

Vi tager ikke kortgebyrer og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Varer leveres til Danmark. Den normale leveringstid i Danmark for lagervarer er 1-2 hverdage, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i forbindelse med bestillingen. Din pakke vil blive leveret til den angivne leveringsadresse. Boligindretning & kreativitet påtager sig intet ansvar for forkert angivne forsendelsesoplysninger, som kunden har indtastet. Medfører de forkert angivne oplysninger, at der skal sendes en ekstra pakke, sker dette for kundens regning. Fragtskader anbefales at anmeldes senest 2 dage efter modtagelse af varerne.

Fragfri levering ved ordre over 799 kr. gælder ikke ved ikke brofaste øer.

Fortrydelsesret

Du har i overensstemmelse med forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret. Hos Boligindretning & Kreativitet vælger vi at give en udviddet fortrydelsesfrist på 30 dages når du handler på www.bogk.dk. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du modtager varen.
Vil du benytte fortrydelsesretten, skal du inden 30 dage fra modtagelsen af varen give os meddelelse herom i en utvetydig erklæring – gerne ved brev eller e-mail. Varen anbefales først at returnere, efter modtagelse af bekræftelse fra Boligindretning & kreativitet. Vi fremsender herefter en udførlig beskrivelse af hvordan og hvor varen skal sendes til. Køber betaler selv prisen for retur fragten. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du afsender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristens udløb.
Hvis du benytter fortrydelsesretten, refunderer vi din betaling i forbindelse med dit køb, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) Betalingen tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst. Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle varer, som modtages med fragt mand.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste:  500 kr

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
   
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling sker ved anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.  Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis du har håndteret varen på anden måde, end hvad der er nødvendigt for at teste varen på almindelig vis, og varens værdi som følge heraf er forringet, vil vi derfor fratrække et beløb svarende til værdiforringelsen. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen .
Returnering af varen skal ske uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har givet meddelelse om at ville udnytte fortrydelsesretten.
I forbindelse med returneringen bedes du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for købet.
Såfremt du returnerer en vare, bærer du selv risikoen for varen, indtil vi modtager varen. Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under returforsendelsen, er det derfor dig selv, der hæfter for varen.

Reklamationsret

Dit køb er omfattet af købeloven, og du har ifølge denne en reklamationsret på 2 år i tilfælde af fejl eller mangler ved varen, som forelå ved leveringen. Fristen løber fra det tidspunkt, hvor du modtog varen. Hvis du vil påberåbe dig en mangel inden for denne periode, skal du afgive reklamation inden rimelig tid fra det tidspunkt, hvor du har opdaget manglen. Hvis reklamation afgives inden 2 måneder fra dette tidspunkt, er den rettidig.


Såfremt reklamationen er berettiget og sker rettidigt, kan du få varen repareret, ombyttet, få pengene retur eller få et afslag i prisen afhængig af karakteren den konkrete mangel ved varen og omstændighederne i øvrigt.
Reklamation kan ske ved henvendelse til os via vores reklamationsformular
Du afholder selv omkostningerne i forbindelse med returneringen

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Indsend klage via følgende url: https://kpo.naevneneshus.dk/

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Nnavn, adresse, telefonnummer og mailadresse videregives til de fragtvirksomheder, som vi benytter til forsendelse af varer.
 
Personoplysningerne registreres hos Boligindretning & kreativitet ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på bogk.dk er Boligindretning & kreativitet ApS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 29.9.2021

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv