Pergola

En pergola er oplagt, hvis du ønsker at skabe et skønt uderum. Pergolaen har på sin vis de samme fordele som en markise, men den hygger op på en anden måde. Du kan bedre indrette dit uderum med nips, puder og plaider under en pergola. Nyd udelivet i skyggen af din pergola fra Jabo og skab en hyggelig oase hvor du kan sidde i læ for solen med et glas koldt hvidvin. Pergolaen er ikke kun hyggelig at have stående, men den er også praktisk i forhold til duggen om aftenen. Med en pergola forlænger du de skønne sommeraftener. Pergolaen er praktisk fordi, at du kan trække tagdugen til og fra alt efter, om du ønsker sol eller ikke. Det eneste du gør er bare at trække i tagdugens snor.

Pergolaen er med til at skabe ro og rum i haven. Med rum menes der, at du kan dele din have op i forskellige områder/hygge kroge, hvor du kan slappe af, spise, slænge dig i sofaen, læse og hygge med venner og familie.  Ja der er ingen grænser for, hvordan du kan hygge op i dit uderum og skabe den stemning, du ønsker dig.

Pergolaen kan fås i forskellige størrelser. Du kan ligeledes vælge, om du ønsker at montere pergolaen på væggen eller have den stående som en fritstående pergola. Pergolaen finde i hhv. 3x3 m, 3x4 m og 4x4 m. Den fritstående pergola kan bestilles som enten 3x3 m eller 4x4 m. Den vægmonterede model kan bestilles enten i 3x4 m eller 4x4 m. Til alle pergolaer kan der tilkøbes reservedele såfremt et hjul, beslag eller en snor skulle gå i stykker. Sker det under garantiperioden så fremsender vi selvfølgelig en ny del gratis. Tagdugen til pergolaerne findes også som et separat produkt, som kan tilkøbes.

Kontakt os gerne på tlf, mail eller chat såfremt du har nogle spørgsmål i forhold til de fine Jabo pergolaer.

Aktive filtre

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv