Persondatapolitik

Dit privatliv er vigtigt for Boligindretning & kreativitet. Vi har udarbejdet denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at orientere dig om, hvordan vi indhenter, anvender, videregiver, overfører og opbevarer dine personlige oplysninger. Læs venligst denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for at lære vores praksis for beskyttelse af personlige oplysninger at kende. Hvis du har spørgsmål, kan du stille dem til os pr. e-mail på hello@bogk.dk.

Personlige oplysninger

“Personlige oplysninger” er oplysninger om din personlige identitet. Når du foretager et køb på www.bogk.dk, indsamler vi forskellige personlige oplysninger, som omfatter dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og dine betalingskortoplysninger. For virksomheder indsamler vi endvidere firmanavn, CVR-nummer og oplysninger om kontaktperson. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål:

1. Kommunikation

  1. Ved køb af varer fremsender vi umiddelbart efter betaling en kvittering for købet.
  2. Ved ændring i handelsbetingelser, persondata politik eller andre politikker hos Boligindretning & kreativitet kan vi sende en mail for at gøre opmærksom på disse.

2. Kundeservice

  1. Når du kommunikerer med vores kundeservicemedarbejdere via e-mail, telefon eller personligt kan vi indsamle personlige oplysninger, der er relevante for situationen, såsom dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse, firmanavn og CVR-nummer, samt oplysninger om support- eller servicebehov. Vi bruger disse oplysninger til at give dig kunde- og produktservice.

3. Virksomheder

  1. Firmanavn bruges til at kommunikere personligt med virksomheden.
  2. CVR-nummer bruges i nogle lande til at modtage vores ydelse uden at skulle betale moms samt til at opfylde indberetningskrav til Skat.
  3. Oplysninger på kontaktperson i virksomheden bruges til kommunikation jvf. pkt. 1.
  4. Firmanavn og firmaadresse kan endvidere bruges på eksporterede rapporter.

Data overførsel og opbevaring

Alle oplysninger indsamlet via Boligindretning & kreativitets hjemmeside i forbindelse med køb og/eller tilmelding til vores nyhedsbrev gemmes på Boligindretning & kreativitets hjemmeside, som er hostet hos ekstern hosting partner (databehandler). Kommunikationen mellem webshop og server sker via en sikker SSL-krypteret forbindelse.

Boligindretning & kreativitets kan efter en gennemført handel kontakte dig via e-mail for at invitere dig til at give os feedback på din købsoplevelse eller den vare, du har købt hos os. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre vores service og udvikle vores produkter.

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du flere rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan vi behandler dine personoplysninger.
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring, samt profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger.

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til den persondataansvarlige.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben, påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne kan fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Oplysninger som vi videregiver

Vi benytter tredjeparter for at kunne gennemføre din ordre.
Vi sender navn, adresse, tlf.nr. og e-mail til vores transportører.
I forbindelse med betaling sender vi kortnummer til Quickpay / Clearhaus.
Med dit aktive samtykke sender vi din e-mail til Mailchimp.

Ydermere kan der tilgå personoplysninger til vores revisor ved stikprøvekontrol.

Vi sletter af egen drift dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

Cookies og andre teknologier:

Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata i vores Privatlivspolitik.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: bogk.dk, www.bogk.dk

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv