• Ny

Lilly 10 i kobber

199,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK12822

Tænd trygt op i den fine bordlanterne

Skab hyggelig og elegant stemning med vores fortryllende Lilly 10 bordlanterner, som måler ø10 x 11,5 cm. Lanternerne fås i kobber, sort og guld og udsender en varm og indbydende atmosfære, der forvandler ethvert rum til et hyggeligt spot. Forestil dig et smukt dækket bord, hvor disse fine lanterner er placeret med omhu. Deres minimalistiske design tilføjer et raffineret og stilfuldt touch, og deres dansende flammer skaber den perfekte stemning til romantiske middage eller afslappende aftener. Stil evt. 3, 5 eller 7 lanterner på det smukke opdækkede bord. Et ulige antal skaber harmoni og spreder en ekstra hyggelig stemning både indendørs og udendørs.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Optænding af lanterne

Når du optænder lanternen, så skal du ikke være bange for brandfare. Tenderfuel som du tænder lanternen med er et sikkert valg. Selvom lanternen allerede brænder, kan du roligt hælde mere Tenderfuel i, så ilden fortsætter med at danse sin ilddans. Det sker der intet ved.

Lad ilden brænde ud

Det er dog vigtigt at lade ilden brænde ud, før du tænder lanternen igen og ikke mindst at du tager den med ind om aftenen for at undgå fugt i lanternen. Hvis du ikke gør det, vil du opleve, at flammerne kan sprutte lidt, når du tænder for den næste gang du skal bruge den. Prøv dig frem med hvor meget Tenderfuel du hælder i lanternen fordi det rækker langt. Hæld lidt Tenderfuel i løbende. Det kan du nemlig med denne brandvæske. På den måde kan du lade den brænde ud uden, at du skal sidde oppe og vente på at den stopper med at brænde.

Rustfri stålvæge

Med lanternens rustfri stålvæge og ekstraordinært rene forbrænding er Lilly 10 bordlanterner det perfekte valg for enhver, der ønsker en hyggelig og astma-venlig atmosfære. Tenderfuel lugter ikke som bioethanol. Det brænder rent og så er det godt for indeklimaet.

En fantastisk bordlanterne

Lilly 10 koster kun 199 og den er alle pengene værd. Den hygger, varmer op og så kan den brænde op til 9-10 timer.


Lad disse lanterner lyse op i dit hjem og skab magiske øjeblikke både inde og ude.

Produkt information

Mål
Ø10 x 11,5 cm
Farve
Kobber
Materiale
Glas
Vægt
0,5 kg
Watt
200
Brændetid
9-10 timer
Væge
74 mm
Opfyldnings kapacitet
300 ml væske

Prismatch forespørgsel

Lilly 10 i kobberLilly 10 i kobber199,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv