• Ny

Gavesæt - Lilly 8 & 10 - Gun metal

349,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK12824

Tænd trygt op i den fine bordlanterne

Skab hyggelig og elegant stemning med dette gavesæt bestående af Lilly 8 og 10 i farven Gun metal. Det fine sæt koster 349,- og er en god og hyggelig gaveide. Måske kender du en der har fødselsdag, jubilæum eller du har har brug for en værtindegave. Det fine gavesæt kan også fås i farven chocolate. De fine bordlanterner måler ø8 x 7,5 cm / ø10 x 11,5 cm. De komplementerer hinanden godt, da der er forskel i størrelsen. På den store bordlanterne er der glas. Det er der ikke på den lille model, så det minder mere om et fyrfadslys. De fine bordlanterner skaber hyggelig og varm stemning på spisebordet, sofabordet eller skænken.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Hvis du fryser en aften, så læg et tæppe rundt om dig og tænd op i de flotte bordlanterner. De hygger ikke kun op men giver også varme til rummet. Det minimalistiske design og den smukke farve skaber hygge og giver et raffineret og stilfuldt udtryk.

Optænding af lanterne

Når du optænder lanternen, så skal du ikke være bange for brandfare. Tenderfuel som du tænder lanternen med er et sikkert valg. Selvom lanternen allerede brænder, kan du roligt hælde mere Tenderfuel i, så ilden fortsætter med at danse sin ilddans. Det sker der intet ved.

Lad ilden brænde ud

Det er dog vigtigt at lade ilden brænde ud, før du tænder lanternen igen og ikke mindst at du tager den med ind om aftenen for at undgå fugt i lanternen. Hvis du ikke gør det, vil du opleve, at flammerne kan sprutte lidt, når du tænder for den næste gang du skal bruge den. Prøv dig frem med hvor meget Tenderfuel du hælder i lanternen fordi det rækker langt. Hæld lidt Tenderfuel i løbende. Det kan du nemlig med denne brandvæske. På den måde kan du lade den brænde ud uden, at du skal sidde oppe og vente på at den stopper med at brænde.

Rustfri stålvæge

Med lanternens rustfri stålvæge og ekstraordinært rene forbrænding er Lilly 10 bordlanterner det perfekte valg for enhver, der ønsker en hyggelig og astma-venlig atmosfære. Tenderfuel lugter ikke som bioethanol. Det brænder rent og så er det godt for indeklimaet.

Lad disse lanterner lyse op i dit hjem og skab magiske øjeblikke både inde og ude.

Produkt information

Mål
ø8 x 7,5 cm / ø10 x 11,5 cm
Farve
Gun metal
Materiale
Glas
Vægt
0,6 kg
Brandsikkerhed
Den bedste på markedet
Watt
Den lille 150, Den store 200
Brændetid
Den lille 4-5 timer, den store 9-10 timer
Væge
Den lille 64 mm, den store 74 mm
Opfyldnings kapacitet
Den lille 150 ml, den store 300 ml væske

Prismatch forespørgsel

Gavesæt - Lilly 8 & 10 - Gun metalGavesæt - Lilly 8 & 10 - Gun metal349,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv