• Ny

cafe 18 i oak natural

999,00 kr.
Inkl. moms
Forudbestil. Kommer på lager i uge 18
BK12802

Se vores flotte bordlanterne Café 18 fra "Norwegian Wood" kollektionen. Den er fremstillet af 100% ren certificeret eg og lavet i en rund form, hvilket giver et raffineret og stilfuldt touch til din stue. Bordlanternens væge skaber en elegant dansende flamme, som er perfekt til romantiske middage eller hyggelige aftener. Ved optænding af bordlanternen gør du brug af Tenderfuel, som er et meget sikrere valg end bioethanol. Tenderfuel er så sikker, at du kan hælde Tenderfuel i bordlanternen selvom den brænder. Det sker der ingen ting ved. På den måde kan du holde gang i ilden såfremt den er ved at gå ud.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Det er dog vigtigt, at du lader ilden i bordlanternen brænde ud inden du tænder den igen, da flammen ellers kan sprutte. Det er også vigtigt at du tager den med ind om aftenen, så der ikke er fugt i lanternen. Det kan også gøre, at når du tænder ild i lanternen at den kan sprutte lidt. Tager du disse forholdsregler så fungerer lanternen super fin. I forhold til mængden af Tenderfuel, så skal du prøve dig frem. Tenderfuel kan nemlig brænde rigtig længe, så hæld lidt op efterhånden.

Hæld bordlanternes tank med tenderfuel til ca. ¾ af kapaciteten, og hæld lidt tenderfuel over vægen, inden den tændes. Kombinationen af Tenderfuel og en rustfri stålvæge sikrer en ekstraordinært ren forbrænding, der ikke udsender røg, lugt eller sod, hvilket gør det til et overlegent valg for indendørs atmosfære og for de som har astma. Bordlampen er perfekt til dekorationsentusiaster og til dem, der værdsætter hyggelige øjeblikke.

Produkt information

Mål
18 × 18 × 13,7 cm
Farve
Natur
Materiale
Oak
Vægt
1,2 kg
Watt
500
Brændetid
4-5 timer
Væge
3 x 74 mm
Opfyldnings kapacitet
300 ml

Prismatch forespørgsel

cafe 18 i oak naturalcafe 18 i oak natural999,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv