Jorden rundt med Nana - finesser på få kvadratmeter

person Skrevet af: Nana Low Møller list Kategori: Indretning Dato:

Lad mig introducere jer for Satu Gülle. Satu(33) bor i Finland sammen med sin mand og deres 3-årige datter i en 1-værelses lejlighed på blot 31 kvm.

Satu var ikke synderligt interreseret i indretning i begyndelsen. Og hun havde heller ikke særlig detaljerede tanker om, hvordan hun ville indrette sig. Det eneste hun vidste var, at hun ville have en rød væg og sort interiør.
For 3 år siden, da Satu var på barsel, skete der dog det, at hun blev træt af sin meget røde væg og besluttede, at hun ville male den grå.
Forvandlingen af væggen var vellykket og hun glædede sig gevaldigt over resultatet, men noget generede hende. Det var som om at interiøret ikke længere passede ind, efter vægfarven havde ændret sig, og Satu besluttede nu, at det var tid til at skifte interiøret ud også.
Senere igen var der endnu en gang noget, hun ville ændre, og så kørte møllen ellers.
Det var starten på satus debut som indretningsentusiast.

nana1.JPG nana6.JPG nana7_1.JPG

Lejligheden de bor i er fra 1970. Og selvom den er lille, er de heldige, at den er bygget således, at deres eneste værelse former sig som to kvadrater forbundet af en lille åbning, hvilket giver dem følelsen af 2 rum, trods de i virkeligheden kun har 1.

Satu bliver nemt inspireret. Og særlig farvetemaer får hendes fingre til at krible.
Af samme grund er farvetemaet i lejligheden også i konstant bevægelse.
sidste forår var hovedfarven fx. en støvet lyserød, og i øjeblikket er væggene hvide og grå. Dette er fordi, at Satu i denne tid er fascineret af det monokromatiske farvetema, og hun holder derfor interiøret i lyst træ og med sorte detaljer.

For tiden er hendes yndlingssted i lejligheden stuen - ikke på grund af rummet i sin helhed, men fordi det er her, at Satu sidst har været igang. Hendes begejstring følger nemlig hendes kreativitet.
Da hun opdaterede alkoven, var dette hendes yndlingssted, og da hun finpudsede køkkenet, var dette favoritspottet.
Sidst berørt er væggene i stuen, som har fået en tur med den hvide maling, og Satu er derfor helt vild med netop dette sted lige nu.

nana10.JPG

Når det kommer til den handy del af indretningen, er Satu ikke særlig aktiv. Hun har ikke de store evner indenfor håndværk og har derfor gået udenom dette, så vidt det var muligt.
En enkel ting krævede dog lidt ekstra kreativitet, og Satu kunne ikke helt komme udenom håndværkerdelen.
I køkkenet var der brug for at finde en praktisk løsning til opbevaring, og da Satu ikke kunne finde et tilfredsstillende møbel , besluttede hun, trods hendes manglende begejstring for DIY, at lave det selv. Hun købte en metal reol og en trækommode fra IKEA, skar benene af reolen, sleb toppen af kommoden og limede delene sammen.
Smart tænkt, at udnytte højden, når der ikke er mange kvadratmeter at gøre godt med.

Gennerelt er Satu en mester til at få småt til at synes stort, og hun formår at bruge de skæve og anderledes udfordringer ved rummet, så pladsen bliver udnyttet maksimalt.

Satus råd:
“Decide the colour scheme and stick to it. Pick 3 colours as the main colours and then use couple other colours as accent colours. This creates a harmonious atmosphere.”

Thank you Satu, for telling us about the development of your home and letting us use your beautifull pictures.

Hvis du vil se mere af Satus 1-værelses paradis, kan du følge hende på Instagram:
@kodikkaasti

Skribent for boligindretning & kreativitet: Nana Low Møller
IG: home_bylow

Relaterede efter Tags

Kommentarer

Ingen kommentar på dette tidspunkt!

Skriv en kommentar

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Kan Juni Juli august september Oktober november december

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv