Skab sydlansk stemning med en Pergola markise

person Skrevet af: Janne Bielefeldt Nielsen list Kategori: Outdoor Dato:

Drømmer du om et hyggeligt og moderne uderum med mange flere muligheder og funktioner, så kan du skabe et spændende udeliv med variationer og rum i rum med en pergola markise. Pergolaen tilføjer de sidste spændende detaljer til din have for, at haven ser hyggelig, spændende og kreativ ud. Du kan lege med dets udtryk ved at style indretningen på forskellig vis.

Foråret er kommet, og i den forbindelse ønsker vi at tilbringe meget mere tid udenfor. Derfor skal udelivet, imødekomme de behov vi har og ikke mindst den udendørs indretningsstil, vi ønsker. Hvem ønsker ikke at skabe en hyggelig oase, hvor du kan sidde og slappe af efter arbejde og koble helt fra. Du kan placere pergola markisen således, at du kan nyde den smukke solnedgang og drikke et mouserende vin i rolige og stemningsfyldte omgivelser.

Pergola fra bogk.dk med udsigt ud over marker

Med en pergola markise kan du skabe din helt egen skønne perle, hvor du kan hygge med familien og gæster i et skønt udemiljø. Du kan vælge at have pergolaen overdækket, såfremt du ønsker skygge på terrassen, eller du kan lade pergolaen stå uden tag, hvor du kan sidde og sole dig og lade kroppen tørre efter en tur i poolen.

Uanset hvad så tilføjer pergolaen stemning. Den giver plads til hyggelige sammenkomster, men den giver også skygge på de varme sommerdage, hvor man bare ønsker at sidde i skyggen hele dagen lang. Du kan også benytte pergola markisen som en udestue, hvis du stiller din pergola helt op af husets væg eller vælger en vægmonteret pergola markise.

vægmonteret pergola fra bogk.dk

Pergola markisen har 3 funktioner og det er at den hygger op, den tager duggen, når mørket har lagt sig og skærmer for solen, når den står aller højest. Ønsker du sol, så kan du trække sejldugen til side, hvilket er en super fin detalje. En vigtig detalje er dog, at sejldugen ikke kan bruges som tag, når det regner. Vi anbefaler at sejldugen trækkes til siden i dette tilfælde.

Pergola markisen har et enkelt og stilfuldt design og er i rigtig god kvalitet. Dens ben er kraftige, hvilket gør, at den er særlig holdbar i forhold til mange andre, der findes på markedet. Du skruer pergolaens ben fast ned i terrassen eller fliserne, så kan den sagtens klare et blæsevejr. Pergola markisen er lavet i aluminium og er derfor vedligeholdelsesfri. Den kan sagtens stå udenfor hele vinteren. Dog anbefaler vi, at man tager sejldugen ned og evt. de tilhørende hjul. Det eneste du skal gøre til foråret er blot at tørre den af og sætte sejldug og hjul på.

⁠En pergola markise er med til, at skabe et dejligt rum i haven. Her kan du få mange skønne timer til at gå i selvskab med dig selv eller sammen med dine gæster. Nyd en drink, slap af, læs en god bog, hyg med din familie og venner i skønne omgivelser.

Indret evt med et hyggeligt lounge sofasæt eller spisebord og stole og terrassevarmer. På den måde kan du også nyde din pergola markise, når vejret bliver lidt køligere. Tag din indretning med udenfor og hyg op med plaider, nips, puder, lanterner mm. Pergolaen skaber blikfang og tilføjer din have et personligt touch.

Skab hygge stemning med lyskæder på pergolaen. Find pergolaen på bogk.dk

Oprindeligt kommer pergolaen fra Italien, og betyder slyngplante. Lad slyngplanter kravle op af benene på pergolaen og skab en hyggelig og sydlandsk stemning hvor du kan tilbringe mange hyggelige timer.

Hyg op med lanterner og lyskæder som kan sprede skøn og eventyrlig stemning om aftenen.

Vi kan tilbyde et udvalg af fritstående og monterede pergola markiser i forskellige mål, så de passer lige nøjagtig ind i din have. Alle vores pergola markiser er lavet i aluminium, og er derfor vedligeholdelsesfrie.

Det er vigtigt at du imprægnerer sejldugen inden brug, og at du trækker sejldugen ind til siden i blæsevejr, og at du ikke bruger sejldugen som et tag i regnvejr. Du skal forestille dig pergolaen som en stor parasol, som bare giver flere muligheder for, at kunne indrette nede under.

Sejldugen kan trækkes til side når du ønker skygge. Se den fine pergola hos bogk.dk

Til sejldugen kan du tilkøbe en sejldugsovertræk, som du kan bruge til at dække sejldugen til. På denne måde undgår du at sejldugen bliver snavset til. Det er dog vigtigt at du altid tørrer sejldugen af, så den ikke bliver jordslået.

Vi håber du nyder sommeren under den fine pergola.

Se de forskellige modeller lige her

Kommentarer

Ingen kommentar på dette tidspunkt!

Skriv en kommentar

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Kan Juni Juli august september Oktober november december

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv