Forny dine lamper med dekorationspærer

person Skrevet af: Daniel Bielefeldt list Kategori: Belysning Dato:

Dekorationspærer er en rigtig god måde at forny sin belysning i hjemmet. Har du en gammel lampe, som ikke længere falder i din smag eller er din stil blevet anderledes, så kan du med en smart dekorationspære skabe nyt liv i din indretning. Du kan også pifte din gamle lampe op og sætte dit helt eget personlige præg med en ny smuk dekorationspære eller sætte en pære i lampen i stedet for en lampeskærm. Ja mulighederne er mange.

Dekorationspærer findes til alle typer fatninger og i forskellige størrelser. Samtidig er de også meget energi venlige. Typisk forbinder man hyggebelysning med gamle glødepærer og desværre har de det med at sluge en masse strøm. Dette er ikke tilfældet med de nye dekorationspærer. De sluger ikke strøm og har samtidig en meget længere levetid end glødepærer.

På billedet ser du hvordan du med "kun" en fatning og en pære kan skabe et flot lys til din indretning.

Dekorationspære ved boligindretning & kreativitet

Hos bogk.dk har vi en lang række dekorationspærer til forskellige fatningstyper. Her kan du bl.a. gå på opdagelse i vores udvalg.

Der er sket meget med glødepærens udvikling. I dag er det blevet muligt at styre sin belysning via smart belysning. Det betyder at du kan koble dine pærer sammen med f.eks. Google home, Amazon Alexa eller blot styre lyset fra en app på din telefon. Du kan f.eks. styre lysstyrken eller tænde og slukke dekorationspæren på bestemte tidspunkter. Der findes tilmed en bevægelsessensor, så pæren kan tænde og slukke efter, om der er bevægelse eller ej. Det hele kan sættes sammen og styres via, det der hedder en bridge. Det lyder muligvis meget avanceret, men det er ganske nemt at installere og sætte op. Følg med her på bloggen når vi kommer med det næste indlæg omkring opsætning af smart belysning.

Der er et hav af muligheder, og det er nærmest kun, hvad du kan tænke dig til, som sætter begrænsningen. Skulle du være i tvivl omkring brugen af dekorationspærer og evt. i sammenhæng med smart belysning, så tag endelig fat på os via telefon 93 99 97 22mail eller chat. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kommentarer

Ingen kommentar på dette tidspunkt!

Skriv en kommentar

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Kan Juni Juli august september Oktober november december

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv