Boligindretning & kreativitet Udvider med nye renoverede lokaler – kontor, showroom og lager

person Skrevet af: Daniel Bielefeldt list Kategori: Nyheder Dato:

For 10 måneder siden flyttede bogk.dk til Sandøvej 16, hvor vi fik et større lager og slog dørerne op til vores lille showroom og kontor. Nu har vi besluttet os for at udvide vores showroom med yderligere  kvm. Vi ønsker nemlig at kunne vise flere af vores produkter frem fra shoppen, så folk kan komme forbi og se vores fine sortiment. Vi er i gang med at vælte vægge, nye skal bygges op og vi skal have malet og lagt gulve. Vi får i alt 244 kvm, som skal bruges til showroom, kontor, lager og krearum, hvor vi kan afholde små workshops. Nogle af de produkter vi kommer til at vise frem er blandt andet radiatorskjulere, vægpaneler, pergolaer, folie, stuk, hegn, stakitter, møbler, lamper puder, gulvtæpper, interiør og meget mere.

Vi glæder os enormt meget til, at kunne præsentere alt dette for Jer som kunder, og ønsker at kunne skabe et hyggeligt sted, hvor du kan få skøn inspiration og snak omkring boligindretning. Vi ønsker at skabe nogle hyggelige rammer i vores showroom, hvor du kan få en kop varm kakao eller kaffe og god rådgivning og service. Vi vil elske at vise vores produkter frem så giv os endelig et kald, så vi kan aftale et møde. Det er ikke alle møbler fra webshoppen, vi har i vores showroom ,da det kræver enormt meget plads. Men måske er du heldig, at vi har lige nøjagtig det produkt du netop søger i udstillingen.

Vi ønsker selvfølgelig at fejre vores showroom, når vi er kommet helt på plads. Det vil vi selvfølgelig gerne gøre med bobler og pindemader, lidt underholdning, rabatter og konkurrencer, hvis coronaen, ellers giver mulighed for det. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så afholder vi et festligt indslag på vores Fb side bogk.dk Vi er dybt taknemmelige og glade over den opbakning, vi har fået med bogk.dk og at der er så mange, der ønsker at handle hos os. Det giver os mulighed for at udvikle vores drøm med bogk.dk yderligere. Det er så fantastisk, og vi ser frem til, hvad det kan bringe af muligheder af evt. nye samarbejder, flere produkter, ansatte mm.

Vores tanke bag Bogk.dk er nemlig ikke kun, at vi er en webshop men, at vi er et stort fællesskab på knap 200.000 på Fb, som ønsker at skabe det fedeste sted for vores kunder med masser af spændende boliginspiration, relationer, rådgivning og læring indenfor boligindretning og kreativitet.

Igen tusind tak fordi I er med til at gøre denne drøm til en virkelighed, og vi håber I har lyst til at kigge forbi.

De kærligste hilsner

Daniel & Janne 

Relaterede efter Tags

Kommentarer

Ingen kommentar på dette tidspunkt!

Skriv en kommentar

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Kan Juni Juli august september Oktober november december

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv