Panel Solliden hvidlakeret hdf 1845x837

540,00 kr.
Inkl. moms Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Lundbergs
BK3728

Flotte Soliden paneler fra Lundbergs som giver prikken over iét i din bolig. Dit hjem vil udstråle eksklusivitet og elegance og fremhæve dine møbler og interiør på en måde, så de virkelig kommer til sin ret.

Antal

 Gratis fragt ved ordre over 799 kr.
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Det er ikke os alle der er så heldige at vi har paneler i vores hjem, men mange drømmer sikkert om herskabelige og dekadent stemning i deres hjem. Det kan du bestemt få med disse flotte soliden paneler. De danner rammer for et flot og eksklusivt hjem med masser af skøn stemning som leder tilbage til gamle dage hvor stuk og rosetter også var en stor del af indretningen. Med Soliden paneler skaber du eksklusiv stemning og de giver en flot detalje til indretningen. De fine soliden paneler kan sættes op i alle slags hjem. Det behøves ikke at være kun at være i patriciavillaer. Det er Trenden at mikse forskellige stilarter. Soliden paneler fås i hvid men ønsker du en anden farve, kan du sagtens male dem i en anden farve end væggen eller male så væggen og vægpanel går ud i et ”tone i tone” Få et smukt hjem med høje paneler og som fremhæver dit interiør på en helt særlig måde.

Solliden panelerne er et formpresset panel lavet i HDF træ og efterfølgende hvidlakeret. Panelet monteres med lister som ses længere nede under relaterede varer.

Panelet har 3 formpresninger og kan evt. saves til imellem presningerne, for bedre at passe ind hvor det skal monteres. Såfremt målene ikke går helt op i forhold til længden af panelet, kan der monteres en erstatningsplade, som bruges i start og slutningen, for evt. at undgå at skulle skære i selve panelet.

Til solliden panelet findes ligeledes brystliste/topliste samt fodliste. Mellemlisten bruges der hvor 2 paneler møder hinanden. Afslutningslisten bruges ved afslutning af et panel. Hjørnelisten bruges i hjørnet samme med et afslutningspanel på hver side af hjørnelisten. Se mere i monteringsvejledningen under "ekstra materiale"

Kontakt os gerne med henblik på et udforpligtende tilbud.

Produkt information

Mål
1845 x 837 mm
Farve
Hvidlakeret
Materiale
HDF træ

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv