Full kit composite pool 18.000 L

69.995,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager
Swim and fun
BK6027

En stor familiepool som kan rumme alle. Pool'en rummer 18.000 liter vand med en længde på 6,6 meter og en bredde på 3,26 meter. Polen er fritstående.

Se mere under supplerende beskrivelse længere nede.

Antal

 Gratis fragt ved ordre over 799 kr.
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Fuld komposit pool rektangular 606 x 3,26 x 1,24m Denne smukke pool lægger op til mange timers leg og underholdning for hele familien. Nyd sommeren i din egen have med denne skønne ovale pool udført i smukt kulgråt kompositmateriale. Kompositpoolen er til dig, der ønsker en smuk pool, der kræver et minimum af ydre vedligehold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Komposittræ er nemlig både miljøvenligt, skal ikke efterbehandles og kræver kun en almindelig aftørring for at holde sig pænt. Komposittræ er modstandsdygtigt mod vind og vejr og er både UV- og klorbestandigt, hvilket passer perfekt til det nordiske klima.

Komposittræ er et rigtig godt materiale til pools, da det holder godt på varmen i poolvandet. Denne store kompositpool passer perfekt ind i ethvert havemiljø og spreder glæde og sjov for hele familien. Med en dybde på hele 124 cm er der rig mulighed for at både familiens børn og voksne får glæde af poolen. Poolen bliver leveret i moduler med en udførlig manual så den er nem at samle.

Til poolen medfølger alle de nødvendige komponenter:

  • Sandfilterpumpe inkl. filtersand
  • Skimmersæt
  • Indvendig trappe i rustfrit stål med 3 trin
  • Udvendig komposit trappe med 4 trin
  • 0,6 mm liner
  • Returventil
  • Bunddækken
  • Der er rig mulighed for at opsætte poolen lige der hvor du ønsker det, da denne pool både kan være fritstående eller integreres, eksempelvis i forbindelse med et terrasseområde.

Produkt information

Mål
6,06 x 3,26
Liter
18.000
Dybde
1,24 m
Pooltype
Kompositpool

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv