Klara radiatorskjuler fra bogk.dk

Radiatorskjuler Klara hvidlakeret mdf

389,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
På lager
Lundbergs
BK3519

Smukke detaljer med radiatorskjuleren klara fra Lundbergs

Skjul dine triste og kedelige gamle radiatorer med en dekorativ løsning istedet. En løsning der gør dit hjem endnu flottere og mere stemningsfyldt.
Vi har flere modeller men Klara radiatorskjuleren har et flot, dekorativt og klassisk design, som skaber de smukkeste rammer i hjemmet. Klara forhøjer atmosfæren i hjemmet og tilføjer boligen lige den sidste detalje, som bare fuldender hjemmet på en helt særlig måde.

Klara har en frontplade med skråt gitter, som giver et eksklusiv udtryk. Elsker du herskabsstemning så er Klara radiatorskjuleren afgjort det perfekte match for dig.

Gavlsider, vindueskarme og beslag sælges separat.

Leveringstid: 2-5 hverdage.

Størrelse
Antal

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 192.000 + medlemmer
Over 6.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Radiatorskjuleren er hvidlakeret, lavet i slidstærkt MDF træ og kan fås i forskellige mål. Den kan sammensættes med forskellige monteringselementer. Den kan sammensættes med gavlsider, tophylde og ben og kommer helt an på hvor meget du ønsker at skjule din radiator. Radiatorskjuleren skal monteres med enten gavlsider, ben eller med monteringskit på tophylde som købes seperat.

Vi har lavet en video, som viser hvordan du kan monterer din radiatorskjuler, se den her. Skulle du have yderligere spørgsmål, er du velkommen til, at tage kontakt til os på email, chat eller kontakte os på tlf. Vi ønsker at kunne give dig den bedste rådgivning, så du vælger den rette radiatorskjuler for dig.

Produkt information

Mål
Vælg selv det ønskede mål
Farve
Hvid lakeret
Materiale
MDF træ

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv