Vægpanel Herregård i hvid

Panel Herregård hvid 1200x1220 mm FSC

669,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager i starten af December 2022
Lundbergs
BK3712

Flotte og dekorative vægpaneler fra Lundbergs i FSC som skaber et flot og elegant udtryk til dit hjem.

Antal

Prismatch
Klik her

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Ønsker du at udleve din herregårdsdrøm og få vægpaneler så se engang disse fine paneler. Er de ikke bare flotte og elegante? Måske kunne denne løsning være noget for dig. Måske har du i forvejen stuk og rosetter i loftet derhjemme hvorfor så ikke fuldende det eksklusive look ved, at få disse flotte detaljer. Måske tænker du at disse paneler, kun kan sættes op i patriciervillaer? Nej det er ikke tilfældet. Du kan sagtens bruge den i parcelhus også. Trenden er at mikse forskellige indretningsstile og skabe et hyggeligt hjem hvor alt er tilladt. Her kan du lege med kontraster, farver og mikse alt det du kan.

De fine vægpaneler er med til at skabe et flot finish til dit hjem og ikke mindst den yderligere indretning. Vægpaneler er ikke kun beregnet til patriciervillaer. De er blevet ret populære og kan sagtens bruges i dit parcelhus fordi trenden opfordrer til at mikse forskellige stilarter og den fine vægpanel bidrager i den grad til romantisk og hyggelig stil. Herregårdspanelen er med til at sætte prikken over iet og tilføjer hjemmet eksklusiv stemning. Det skaber blikfang og danner rammerne om et lækkert og smagsfuldt hjem, som leder tilbage til de gamle dage hvor stuk og rosetter også var en del i indretningen.

Ønsker du et hjem der oser af personlighed og historie, så kan du skabe stilen ved at have herskabelige detaljer såsom herregårdspaneler leveret lige til døren.

Herregårds vægpanelet kan monteres med skjulte samlinger. Det kan nemlig bygges ud både i bredden men også i højden. Det er ikke nødvendigt at fuge eller male efterfølgende, hvilket gør monteringen hurtig. Du monterer vægpanelen så er der på bagsiden af fodlisten og toplisten er spor som passer ind i panelpladerne. Du kan enten lime eller sømme pladerne på væggen. Du kan samle den ved at lade panelerne overlappe hinanden, der hvor den øverste af pladerne har tape, som sætter palderne fast på hinanden og skjuler eventuelle søm eller skruer. Samlelisten bruges hvis panelet skal bygges op i højden. I hjørner og ved vinduer og døre bruges top listen som afslutning. Ved hjørner starter næste væg med en panelplade, hvis kant har en fastmonteret stående liste. Dette giver helt klart det mest symmetriske indtryk.

Produkt information

Mål
1200x1220 mm
Farve
Hvid
Materiale
MDF

Prismatch forespørgsel

Panel Herregård hvid 1200x1220 mm FSCPanel Herregård hvid 1200x1220 mm FSC669,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv