Panel Alva hvidlakeret mdf 2070x1075x6 mm

720,00 kr.
Inkl. moms Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Lundbergs
BK3705

Smukke detaljer i dit hjem

Ønsker du at skabe skøn stemning med vægpaneler fra Lundbergs så se engang denne fine Alva vægpanel, som er hvidlakeret mdf. Vægpanelen danner rammer for hygge og kan bruges på en enkelt væg som evt sengegavl eller i evt entreen.

Antal

 Gratis fragt ved ordre over 799 kr.
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

De fine vægpaneler Alva passer ind i de fleste stilarter. Dog vil vi gerne fremhæve svensk landidyl og fransk landstil, da vægpanelen er med til, at skabe romantik og hygge i dit hjem.

Den franske landstil er meget udbredt i Danmark, Norge og Sverige og passer godt til trenden i at mikse nyt og gammelt. Når vi kommer til at tænke på fransk landstil, kommer vi også til at tænke på lange rustikke brune langborde, brune rokoko møbler, kaminspejle og lysekroner. Den franske stil er dog lysere i dag i farverne, men står flot i kontrast til de hvide vægpaneler. Der er mange variationer og stilarter indenfor denne stilart såsom vintage, romantisk, shabby chic. Hvis du ønsker denne stil så gå efter dekorative loppefund, brugskunst, gamle slidte møbler, gamle hyggematerialer såsom gamle vinduer, skodder mm. Du kan sætte kulør på tilbehør og hold det ellers i hvide paneler, hvide møbler med patina og rustikke tekstiler. Hold det lyst og åben og pas på med ikke at få for mange møbler ind i rummet. De farver der passer flot ind i denne stil er gammel rosa, creme, hvid, hør og lyseblå. De fine vægpaneler er nemme at sætte op og har en matchende fodliste og topliste.

Alva vægpaneler fastgøres på stolper eller i en tyndere variant på eksisterende væg. Det tager ikke lang tid at sætte op fordi den skal ikke overfladebehandles. Holdbarheden er rigtig god og det er vedligeholdelsesfrit og let at tørre af og har fået en beskyttende og holdbar UV lakering. Derudover er Alma svanemærket og bidrager derfor til et bæredygtigt samfund med fokus på sundhed og miljø.

Alma vægpanel er nem at montere. Du skal ikke spartle, knastlakere eller male. Alma har malede samlinger som gør, at at det forhindrer mørke kanter hvis panelet giver sig. Du skal ikke efterbehandle panelet men ønsker du at male det i en anden farve, så kan du selvfølgelig det.

Produkt information

Mål
2070x1075x6 mm
Farve
Hvid
Materiale
MDF
Produkttype
Panel Alva

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv