Trapperenovering

Der er sikkert mange, som tænker det er en uoverskuelig opgave at skulle renovere en trappe. Det indebærer en del slibning og kan tage rigtig lang tid. Derudover skal man også i gang med at undersøge, hvad det kræver af udstyr og erfaring. Måske er du også i gang med at overveje at skrifte trappen ud med en ny, hvilket kan være en dyr affære. Det kan tage helt pusten fra en. Derfor glæder vi os over at kunne præsentere Jer for dette produkt ”trapperenovering”

Det behøver nemlig ikke at være så besværligt. Trapperenovering er et helt nyt sortiment vi har fået på vores shop. De er med til at gøre renoveringer af trapper meget mere overskueligt enkelt og billigt kontra ny trappe.

På bogk.dk finder du alle de produkter det kræves for at kunne renovere en trappe.

Du får nye trappetrin der lige er til at montere ovenpå de eksisterende trin og de fås i massiv egetræ eller slidstærkt laminat. Du kan finde stødtrin eller bagkant lister alt efter, om du har en åben eller lukket trappe.

I forbindelse med trappen har du måske nogle gamle balustre eller håndlister, som også skal skiftes ud. Det kan vi også klare på shoppen. Vi har nemlig også et udvalg af stolper med underliggere, håndlister, balustre og gelænderbeslag. 

Du kan kigge forbi vores sortiment på shoppen, måske finder du netop det du søger. Det eneste du skal gøre er at vælge trin, tilbehør i den træsort, der passer til dit hjem.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 93 99 97 22, så vi kan være dig behjælpelig. Du er også velkommen til at tage kontakt til os i chat funktionen her på webshoppen i alle hverdage.

Vi beklager ulejligheden - Prøv eventuelt vores søgefunktion

Search again what you are looking for

Just start searching...

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv