Porto tolietbørste holder i marmor

1.589,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK3165

Porto tolietbørsten er en del af en serie fra Aquanova. Porto serien er en lækker lukseriøs serie, som er produceret i lækre materialer, som udstråler luksus og sofistikeret design.

Den er produceret i førsteklasses italiensk marmor, som er et materiale der er kendt for sin holdbarhed og skønhed. Detaljerne i marmorstykket giver en rig, naturlig og varierende æstetik til hvert enkelt produkt, hvilket gør hvert enkelt eksemplar unik.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Overfladen på marmorholderen er glat og har en poleret finish, der fremhæver marmorstrukturens dybde og variation. Samtidig tilføjer den robuste marmorbund en stabil base, der forhindrer væltning.

Håndtag på børsten er lavet i matsort rustfri stål, som tilføjer et moderne og minimalistisk touch til designet. Håndtaget er omhyggeligt designet for at sikre en behagelig greb og optimal børsteeffekt. Selv børstens hoved er valgt med omhu og præcision, med børster, der er både holdbar og effektiv til at rengøre toilettet.

Porto toiletbørsten er designet til at være mere end bare et praktisk redskab. Det er et stilmæssigt udsagn, der tilføjer elegance til enhver badeværelsesindretning. Kombinationen af det italienske marmor og det matsorte håndtag skaber en sofistikeret og luksuriøs følelse, der kan glæde enhver, der værdsætter fine detaljer og kvalitet i deres hjem.

Produkt information

Mål
ø10x41,5 cm
Materiale
Natursten / Rustfrit stå / Marmor
Badserie
Porto

Prismatch forespørgsel

Porto tolietbørste holder i marmorPorto tolietbørste holder i marmor1.589,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv