Poolpakke – inkl. stor tilbehørspakke 27.798 L

15.195,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager
Swim and fun
BK6057

En fin familiepool som kan rumme alle. Pool'en rummer 27.798 liter vand med en diameter på 5,5 m m. Poolen er fritstående. Se mere under supplerende beskrivelse længere nede.

Antal

 Gratis fragt ved ordre over 799 kr.
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Her er poolpakken til familien med de store børn. Pakken indeholder alt til den fritstående havepool i baghaven eller ved sommerhuset. Poolen har en højde på 1,32 meter, så det bliver ekstra sjovt med undervandsleg. Kraftig galvaniseret stålvægspool til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker en pool med lang levetid. Kraftig galvaniseret stålvægspool fra Europas største producent GRE, som leveres komplet med effektivt og professionelt filtersystem samt skimmer. Stålvæggene er multibehandlede, hvilket betyder, at de er galvaniserede, fosfaterede, primet og lakeret for at kunne modstå det nordiske klima. Poolens brede topkant og den vertikalt sektionerede opbygning, gør den ekstra solid og poolens kraftige PVC inderdug er anti UV-behandlet. Det sikrer, at inderdugen ikke bleges og slides af solens stråler og forlænger PVC’ens levetid. Udførlig manual på nordiske sprog medfølger og for nem montage er stålvæggen udskåret til skimmer og returløb. Se også montagefilm her: http://www.swim-fun.dk/index.php/da/webshop/product/379-2722-swimmingpool-27-798l-o-5-5-1-32-meter?search=2722

Filteranlægget er tilpasset poolens størrelse, så vandet holdes rent og indbydende. Den store tilbehørspakke indeholder desuden skimmersæt, alle nødvendige slanger, Filterballsƒ samt 3-trins sikkerhedsstige.

Poolpakken indeholder:

  • Hvid stålvægspool fra GRE
  • PCV liner 0,40 mm (400 my)
  • Skimmersæt
  • Filtersystem Pro Classic 400 450W med slanger og spændebånd
  • 1400 g Filterballs
  • 3-trins sikkerhedsstige A-Pool
  • Manual på nordiske sprog og bemærk at poolens garanti bortfalder i tilfælde af at poolen nedgraves.

Produkt information

Mål
Ø 5,5 m
Liter
27.000
Dybde
1,32 m
Pooltype
Fritstående

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv