Caleo vægspejl - Sort

Caleo vægspejl - Sort

3.799,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK12001

Smukt vægspejl med hylde i sort


Det flotte Caloe vægspejl er det perfekte tilbehør til dit hjem. Dens elegante design og tynde sorte ramme gør det til et iøjnefaldende kunstværk, der vil tilføje et strejf af sofistikation til ethvert rum. Spejlet er omhyggeligt konstrueret, som gør det holdbar og let, hvilket sikrer nem installation og vedligeholdelse. Caleo er et spejl, der forener funktionalitet med æstetik og er uundværlig i ethvert moderne hjem. Det flotte Caleo vægspejl har et skandinavisk design og en smal ramme rundt omkring spejlet. Den elegante hylde er lavet i højkvalitets plademetal, som giver et flot og eksklusivt udtryk til spejlet. Spejlets runde kanter giver spejlet et blødt udtryk til indretningen.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Stil og Funktionalitet


Caleo vægspejlet er ikke kun et smukt kunstværk, men er også et uundværligt redskab i dit hjem. Det kan gøre at et rum synes større ved at reflektere lys og skabe en illusion af plads. Uanset om du hænger det i dit soveværelse, stue eller entré, så vil det tilføje en ekstra dimension af stil og elegance. Caleo spejlet vil også være et praktisk tilføjelse til dit badeværelse, hvor dets høje reflektionsevne vil være til stor nytte. Det smukke spejl har et minimalistisk udtryk, som vil skabe et æstetisk udtryk, uanset hvor du hænger det. Spejlet har en lille hylde med organiske former, hvor du kan stille parfume eller andet. Dens enkelte sorte ramme tilføjer en følelse af dybde og kontrast til spejlet, hvilket betyder, at det passer flot til både den moderne og traditionelle stilart.


Der medfølger dyvler og skruer, som er velegnede til montering på beton og vægge. En anden vægtekstur kræver specielle dyvler såsom vippedyvler til gipsplader. 


Produkt information

Mål
H110cm x B60 cm, hyldens dybde 10cm
Farve
Sort
Materiale
Metalplade, glas, fin pulverlakering

Prismatch forespørgsel

Caleo vægspejl - SortCaleo vægspejl - Sort3.799,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv