SIVA bakke - Sort

469,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK12181

En fin og dekorativ bakke

Den smarte Siva bakke er ikke kun en bakke men et tidsløst design, som passer ind i den moderne indretning. Den har et minimalistisk design, som giver en smuk elegant udtryk. Siva bakken er lavet i pulverlakeret metal i den højeste kvalitet, så den er modstandsdygtig overfor ridser og skader. Der er virkelig blevet kælet om de mindste detaljer og bakken er elegant i sin simplicitet. Bakken fås i sort, creme og hvid og grundet det slidstærke materiale, vil den holde i mange år. Fordi bakken er blevet pulverlakeret, giver det en mat finish, som giver et smukt og stilfuldt look.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Perfekt til alle lejligheder

Uanset om du serverer morgenmad i sengen, arrangere snacks til en aften med venner, eller holder en stille aften derhjemme med en kop te, er SIVA Bakke din perfekte løsning. Dens design er alsidigt og gør den perfekt til at kunne stille stearinlys, små planter, vaser og skabe et hyggeligt stilleben. Fordi bakken er så diskret som den er, vil det altid være dit interiør, som der vil være i fokus.

Lækkert design og kvalitet


Den sorte SIVA Bakke er ikke kun et praktisk redskab, det er også et kunstværk. Den er designet til at se godt ud og føles godt at bruge. Den er let at rengøre, let at opbevare og let at elske. Grundet det fleksible design så kan bakken stå i alle rum. Bakken er et smukt håndværk, der symboliserer et smukt design og hvor begrebet “less is more” gør sig gældende.

Produkt information

Mål
L30 x B23 cm
Farve
Sort
Vægt
0,7 kg

Prismatch forespørgsel

SIVA bakke - SortSIVA bakke - Sort469,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv