Pools

Kunne du godt tænke dig at få en pool i haven, fordi det kunne være fantastisk at få en skøn dukkert i det varme sommervejr, når du kommer hjem fra arbejde eller en sjov stund sammen med børnene så se engang her.

At få pool i haven behøver nødvendigvis ikke at være en dyr affære. Vi har et udvalg af fristående og nedgravet pools fra swim & fun til super gode priser. Vi har et stort udvalg af pools og tilbehør såsom sandfilters – systemer, pooloverdækning, poolvandbehandling mm. Vi ønsker at du skal få den bedste oplevelse hos os, når du køber en pool. Du vil opleve god rådgivning, da vi ønsker, du får en pool, som du kan få masser af glæde af. Det er enormt vigtigt, at du som kunde er tilfreds med dit køb. Derfor er vi altid klar på at hjælpe dig med dit valg af pool og ikke mindst rådgive dig, såfremt der er noget du er i tvivl om.

Når du handler pools ved os, så får du et komplet saml – selv sæt, som er ganske nemt at sætte op. Er du i tvivl om proceduren så giv os endelig et kald, så hjælper vi dig på vej.

There are 31 products.

Viser 1-31 af 31 vare

Aktive filtre

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv