Milan håndklæde og vaskehandsker i beige

MILAN håndklæde og vaskehandske i beige

399,00 kr.
Inkl. moms
På lager
BK2543

Det flotte Milan badehåndklæde fra Aquanova er lavet af Amerikansk pima bomuld, som er noget af det blødeste og mest stærkeste bomuld i hele verdenen. Denne bomuld har en ekstra lang fiberlængde, hvilket giver badehåndklædet det blødeste og mest lækre udtryk. Badehåndklædet er kraftigt i kvalitet og er lækkert at tørre sig i og holdbarheden er rigtig god. Pima bomuld er især kendt for den stærke holdbarhed og bruges også til tøj og lagner. Derudover er Pima bomuld også meget mere miljøvenlig i forhold til den normale produktion af bomuld. Forkæl dig selv og mærk kvaliteten af badehåndklædet efter et varmt bad og svøb dig ind i det. Du vil opleve at det tørre din krop rigtig hurtigt. Hæng evt. badehåndklædet på et af de fine håndklædeholdere vi har på shoppen.

Størrelse
Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Ønsker du fortsat, at dit badehåndklæde skal forblive blødt for altid, så vil det give god mening at vaske badehåndklædet, inden du bruger det første gang. Det er vigtigt, at håndklædet opnår maksimal absorberingsevne og at du fjerner løse bomuldsstoffer. Hvis du tørrer badehåndklædet i tørretumbleren så husk altid at tørre med tørretumblerkugler ellers kan vi ikke garantere, at det bliver ved med at være så lækkert blødt. Hvis bomuld går løs i håndklædet så skal du bare klippe dem ned. Det er ikke noget, der påvirker kvaliteten af håndklædet, da det blot udjævner. Derudover er vigtigt, at du altid vasker hvide håndklæder i en hvid vask for, at den holder sin farve. Undgå at brug stofbalsam det gør ikke noget godt ved badehåndklædet. Det reducerer nemlig absorberingsevnen og en sidste detalje er, at du aldrig skal bruge blegemiddel på et håndklæde.

Gør dig selv den tjeneste at altid kontroller de enkelte etiketter og plejeinstruktioner, der er på de forskellige håndklæder.

Produkt information

Farve
Beige
Materiale
100% Pima bomuld, dobby vævet, 600 gr/m2

Specifik referencer

ean13
8711948087344

Prismatch forespørgsel

MILAN håndklæde og vaskehandske i beigeMILAN håndklæde og vaskehandske i beige399,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv