Vi er enorm glade for, at kunne præsentere Jer for dette skønne kvalitets produkt. Et meget slidstærkt folie med et hav af muligheder for, at skabe cool indretning og slidstærke overflader på interiør såsom skabe, døre, hylder, borde, gulv og vægge. Du kan endda upcycle dit køkken, dit badeværelse, dit klaver, din stol. Ja fantasien sætter ingen grænser. Det er et meget spændende produkt og i bund og grund, kan du lave hele dit hjem udelukkende med folie.

Produktet er æstetisk tiltalende og meget autentisk og har en tykkelse på 0,250 – 0,350 mm afhængig af hvilken type film der anvendes. Det er overbevisende både visuelt men også ved berøring fordi du vil opleve at der er struktur i folien. Der findes 650 designs i serien indenfor træ, marmor, metal, sten, tekstil, læder eller glitter og vi vil løbende sætte flere produkter ind på vores shop.

At renovere bliver lige pludselig legende let og du kan spare helt op til 75 procent sammenlignet med brugen af andre renoveringsteknikker med samme resultat. Det larmer ikke, det støver ikke og du skal ikke bortskaffe gammelt interiør. Du kan i stedet upcycle dine ting og passe på miljøet.

Produktet kan formes og overfladens fremragende kvaliteter letter rengøring, forhindrer skrammer, hæmmer skimmelvækst og er desuden brandhæmmende. Foliet er nemt, at montere og det er varme stræktbart hviket betyder, at det er nemmere at sætte på møbler, konturer eller former.

Produktet er certificeret - Klassificeret A+ på VOC-test (indendørs emissioner), UV resistent og brandsikker. Et super fedt produkt der giver så mange muligheder for at indrette sig på en cool, spændende og personlig måde.

folie3.jpg
folie2.jpg
folie2.jpg
folie2.jpg
folie5.jpg

Video inspiration

Igennem vores youtube kanal, kan du bl.a. blive inspireret af de videoer vi løbende uploader. Herunder hvordan man benytter folien fra B&K. Det er nemt og lige til at gå til for alle der er til DIY :)

Se flere videoer på vores kanal via følgende link:

https://www.youtube.com/boligindretningogkreativitet

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv