Biopejs til væg med stålsider

1.495,00 kr.
Inkl. moms
På lager
Flame it
BK8406

Den fine biopejs er lavet i sort og børstet stål. Biopejsen har børste stål i hver ende, hvilket giver biopejsen et eksklusivt look. Det er en flot detalje og giver kontrast til det eller sorte look. Bipejsen er beregnet til at hænge på væggen og passer flot ind overalt i boligen. Hyg op i soveværelset med denne elegante biopejs og spred hyggelig og romantisk stemning eller hæng den på væggen i køkkenalrummet og lad den hygge op når du har gæster på besøg til spisning. Ønsker du en hyggelig stemning uden alt det besvær der følger med en traditionel pejs, så er en biopejs et godt alternativ til dig. Forkæl dig selv med en biopejs. Det vil du ikke fortryde

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Biopejsen er nem at håndtere, og du behøver ikke at have et hus for at have en biopejs hængende. Det er det der gør den helt fantastisk. Biopejsen kræver ingen vedligeholdelse og lugter ikke at røg. Det eneste du skal gøre er at hælde bioethanol i, tænde med lighteren og trække låget for flammen når du ikke ønsker at have tændt mere.

Der medfølger en tang, skruer og rawlplugs i pakken. Bioethanolen kan fås i byggemarkeder og større varehuse.

Alle de biopejse vi har i vores sortiment er alle TÜV certificerede. Det vil sige at de lever op til en række strenge sikkerhedskrav. Biopejsen har været igennem en række test, der sikrer at den er utrolig sikker at bruge. Brændkammeret er bl.a. sikret med et dobbeltkammer, hvis der skulle ske lækage fra det indre kammer. På denne måde vil væsken ikke rende ud på gulvet eller inde i væggen. Biopejsen er udviklet og fremstillet i Europa.

Skriv eller ring til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 37,40 x B: 64,80 x D: 14,40 cm
Vægt
5,40
Flammebredde
15 cm
Beholder mængde
200 ml

Prismatch forespørgsel

Biopejs til væg med stålsiderBiopejs til væg med stålsider1.495,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv