Biopejs til væg med stål facade

5.295,00 kr.
Inkl. moms
På lager
Flame it
BK8409

Super flot biopejs i børstet stål. Den fine biopejs har en elegant detalje. Den har en buet front med stål, som skaber kontrast til de ellers mange firkantede former, vi har i vores hjem. Den smukke børstede stål gør biopejsen eksklusiv at se på og passer smukt til både en hvid men også farvet væg. Biopejsen er beregnet til at hænge på væggen, og kan hænges overalt i boligen, hvor det giver mening for dig. Det kan enten være i soveværelset, på badeværelset, stuen og køkkenalrummet hvor den kan sprede eksklusiv og hyggelig stemning. Det børstede stål er med til at give biopejsen et eksklusivt look. Ønsker du hyggelig stemning, uden alt det besvær en traditionel pejs giver, så kunne denne biopejs være et godt alternativ til dig. Den er ikke mindst flot men også praktisk.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Forkæl dig selv med en biopejs. Det vil du ikke fortryde. Skab wellness stemning på badeværelset, hyg og op skab romantisk stemning i soveværelset eller læs en god bog i sofaen imens flammerne danser i biopejsen. Det kan da ikke blive mere hyggeligt.

Biopejsen kan hænges op overalt i dit hjem. Du behøver ikke at have et hus for at have biopejsen hængende på væggen. Biopejsen lugter nemlig ikke af røg og kræver ingen vedligeholdelse hvilket er en kæmpe fordel. Bipejsen er nem at betjene. Det eneste du bare skal gøre er at trække låget for flammen når du ønsker at slukke biopejsen. Der medfølger en tang, skruer og rawlplugs i pakken. Bioethanolen kan fås i byggemarkeder og større varehuse.

Alle de biopejse vi har i vores sortiment er alle TÜV certificerede. Det vil sige at de lever op til en række strenge sikkerhedskrav. Biopejsen har været igennem en række test der sikrer, at den er utrolig sikker at bruge. Brændkammeret er bl.a. sikret med et dobbeltkammer, hvis der skulle ske lækage fra det indre kammer. På denne måde vil væsken ikke rende ud på gulvet eller inde i væggen. Biopejsen er udviklet og fremstillet i Europa.

Skriv eller ring til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 70 x B: 100 x D: 19,70 cm
Vægt
22,60 kg
Flammebredde
35 cm
Beholder mængde
600 ml

Prismatch forespørgsel

Biopejs til væg med stål facadeBiopejs til væg med stål facade5.295,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv