Biopejs til væg med et skulpturelt udtryk

2.495,00 kr.
Inkl. moms
På lager
Flame it
BK8410

Kan du godt lide at have en skæv indretning og indrette dig med spændende, sjove og finurlige løsninger så se engang denne fine biopejs. Biopejsen har et helt andet design, end man er vant til at se. Biopejsen har et skulpturelt look, hvilket gør designet spændende og kreativt. Biopejsen er dekorativ, og giver et smukt og elegant udtryk til dit hjem, men byder samtidig ind til at leg af former og farver i dit hjem. Du kan evt. hænge biopejsen op på væggen og lade den være en del af en billedvæg med Ikoner og kunst. Den fine biopejs hænges på væggen, hvor den vil sprede hygge og varme i dit hjem.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Du kan hænge biopejsen stort set i alle rum. Du kan hænge den op i stuen, køkkenet, køkkenalrummet, soveværelset og på badeværelset hvor den uanset hvad, tilføjer dit hjem dekoration, hygge og ikke mindst romantisk stemning.

Denne biopejs er kun beregnet til at have hængende på væggen. Den kan ikke indbygges. Det er nemt at håndtere biopejsen. Det eneste du gør er bare at hælde bioethanol i pejsen og tænde op med lighteren. Når du slukker biopejsen, skal du bare trække låget for flammerne. Du kvæler flammerne og ilden slukkes. Der medfølger en tang til dette formål. Derudover medfølger der også rawlplugs og skruer med i pakken. Du kan købe biopejsen i diverse varehuse og byggemarkeder.

Biopejsene i vores sortiment er alle TÜV certificerede. Det betyder at de alle lever op til de sikkerhedskrav der er. Vores biopejse har været igennem en del test der sikrer at biopejsen er sikker at benytte. Brandkammeret i biopejsen er sikret med et dobbeltkammer, såfremt der skulle forekomme en lækage fra det indre kammer. PÅ den måde sikrer man at væsken på ingen måde vil rende ud på gulvet eller ind i væggen. Biopejsen er fremstillet i Europa.

Hvor lang tid brændetiden er afhænger af hvor meget bioethanol du fylder på, og hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, så vil du opleve at der er større flammer og forkortet brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 90 x B: 65 x D: 14,30 cm
Vægt
14,80 kg
Flammebredde
15 cm
Beholder mængde
200 ml

Prismatch forespørgsel

Biopejs til væg med et skulpturelt udtrykBiopejs til væg med et skulpturelt udtryk2.495,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv