Biopejs til væg med abstrakt stålkant

1.795,00 kr.
Inkl. moms
På lager
Flame it
BK8407

Skab hyggelig og romantisk stemning med en flot biopejs. Den fine biopejs har et legende og kreativt design og der er kælet for detaljerne. Biopejsen er lavet i både sort og børstet stål, hvilket giver et spændende, lækkert og unikt design, som er med til at tilføje dit hjem kant. Biopejsen kan bruges både til indbygning eller til at hænge direkte på væggen og uanset hvordan den monteres og i hvilke rum den monteres, så vil den sprede varme og hygge i dit hjem. Det børstede stål er med til at give biopejsen et eksklusivt look. Ønsker du hyggelig stemning, uden alt det besvær en traditionel pejs giver, så kunne denne biopejs være et godt alternativ til dig.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Hæng biopejsen der hvor den giver mest glæde til dig. Det kan være i stuen, køkkenalrummet, på badeværelset eller i soveværelset. Læg dig under dynen med en god bog eller hop i badekaret hvor du kan nyde et glas bobler og lækkert musik, imens du kigger ind i flammernes skær. Det er selvforkælelse, der vil noget. Det der er så smart med biopejsen er, at du også kan hænge den op, selvom du har en lejlighed. Den kræver intet.

Har du en biopejs så undgår du lugt, snavs og sod, hvilket er en kæmpe fordel. Biopejsen har en god størrelse, og er nem at betjene. Det eneste du skal gøre er at hælde bioethanol i pejsen, og så kan du tænde op med det samme. Når biopejsen skal slukkes, så trækker du blot låget for ved flammen. Der medfølger en tang, skruer og rawlplugs i pakken. Bioethanolen kan fås i byggemarkeder og større varehuse.

Alle de biopejse vi har i vores sortiment er alle TÜV certificerede. Det vil sige at de lever op til en række strenge sikkerhedskrav. Biopejsen har været igennem en række test der sikrer, at den er utrolig sikker at bruge. Brændkammeret er bl.a. sikret med et dobbeltkammer, hvis der skulle ske lækage fra det indre kammer. På denne måde vil væsken ikke rende ud på gulvet eller inde i væggen. Biopejsen er udviklet og fremstillet i Europa.

Skriv eller ring til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 37,40 x B: 64,80 x D:14,40 cm
Vægt
5,80 kg
Flammebredde
15 cm
Beholder mængde
200 ml

Prismatch forespørgsel

Biopejs til væg med abstrakt stålkantBiopejs til væg med abstrakt stålkant1.795,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv