Biopejs til væg eller indbygning

1.395,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 1-2 dage
På lager
Flame it
BK8401

Prøv lige engang at se denne smukke og dekorative biopejs som skaber smukke og hyggelige rammer i din indretning. Ønsker du hyggelig stemning uden alt det besvær, det giver ved en traditionel pejs, så er denne biopejs et rigtig godt alternativ. Gå efteråret i møde med smukke autentiske flammer som både giver varme og stemning til dit hjem. Du kan hænge biopejsen der, hvor den giver mest glæde for dig. Det kan evt. være i stuen, i soveværelset eller på dit badeværelse. Tænk engang hvis man kan nyde et lækkert bad i sit badekar, hvor man kan kigge ind i flammernes skær og nyde roen omkring sig. Du kan også skabe romantik i soveværelset eller blot hygge op i stuen, hvor du, din familie eller dine venner kan nyde et glas bobler, spille spil eller blot være til.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Med en biopejs undgår du lugt, sod og snavs. Biopejsen kan både indbygges i væggen eller blot hænges direkte på væggen. Pejsen har en god størrelse og er utrolig nem at betjene. Hæld bioethanol i pejsen og tænd op med det samme. Det skaber en indbydende og hyggelig stemning i hjemmet. Når du ønsker at slukke biopejsen, så skal du blot trække låget for ved flammen. Det gøres med en medfølgende tang. Der medfølger skruer og rawlplugs i pakken. Flamme bredden er 15 cm og beholderen kan indeholde 200ml bioethanol. Vi anbefaler du køber bioethanol der, hvor du normalt handler ind. Det findes bl.a. i byggemarkeder og større varehuse.

Alle de biopejse vi har i vores sortiment er alle TÜV certificerede. Det vil sige at de lever op til en række strenge sikkerhedskrav. Biopejsen har været igennem en række test der sikrer, at den er utrolig sikker at bruge. Brændkammeret er bl.a. sikret med et dobbeltkammer, hvis der skulle ske lækage fra det indre kammer. På denne måde vil væsken ikke rende ud på gulvet eller inde i væggen. Biopejsen er udviklet og fremstillet i Europa.

Skriv eller ring til os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 37,4 x B: 64,8 x D: 14,4 cm
Farve
Sort
Materiale
Stål
Flammebredde
15 cm
Beholder mængde
200 ml

Prismatch forespørgsel

Biopejs til væg eller indbygningBiopejs til væg eller indbygning1.395,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv