Biopejs til ophængning på væg

1.995,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 1-2 dage
På lager
Flame it
BK8403

En flot, dekorativ og elegant biopejs til væggen. Biopejsen tilføjer dit hjem romantisk og hyggelig stemning i din indretning. Biopejsen er et godt alternativ til en traditionel pejs. Den er dog mere praktisk, da den ikke soder, ryger og ikke kræver særlig rengøring. Gå efteråret i møde og sæt dig ved biopejsen med en god bog. De smukke autentiske flammer giver både varme og giver lige den sidste hyggelige detalje. Du kan hænge biopejsen på væggen i stuen, soveværelset eller på badeværelset, hvor dan kan sprede ekstra hyggelig stemning. Skab evt. hyggelig wellness stemning på badeværelset, hvor du kan nyde et varmt lækkert bad i badekarret og sætte hyggeligt musik på, imens du kigger ind i flammerne.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Denne biopejs kan ikke indbygges i væggen. Den kan kun hænges direkte på væggen. Biopejsen er meget nem at håndtere. Du hælder blot bioethanol i pejsen og tænder op med lighteren. Når du slukker biopejsen så skal du som det eneste bare trække låget for flammerne. På den måde kvæler du flammerne og ilden slukkes. Der følger en tang med til dette formål. Til pejsen medfølger der rawlplugs og skruer med i pakken. Flamme bredden er 40 cm og beholderen kan indeholde 300 ml. Vi anbefaler at du køber din bioethanol i diverse varehuse og byggemarkeder.

Alle de biopejse vi har i vores sortiment er alle TÜV certificerede. De lever op til flere strenge sikkerhedskrav. Biopejsene har været igennem en del test der sikrer, at den er yderst sikker at bruge. Brandkammeret i biopejsen er sikret med et dobbeltkammer, såfremt der skulle forekomme en lækage fra det indre kammer. PÅ den måde sikrer man at væsken på ingen måde vil rende ud på gulvet eller ind i væggen. Biopejsen er fremstillet i Europa.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

 Produkt information

Mål
H: 40 x B: 90 x D: 12 cm
Farve
Sort
Materiale
Stål

Prismatch forespørgsel

Biopejs til ophængning på vægBiopejs til ophængning på væg1.995,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv