Biopejs til inde og ude - sort/hvid

1.170,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager
Flame it
BK8405

En flot og anderledes biopejs der er beregnet til at stille på jorden eller på bordet. Ønsker du at skabe skøn stemning i din indretning, så kan den stå både inde og ude. Vi anbefaler dog, at man tager den med ind om aftenen, når man går i seng. Det er en dekorativ biopejs som i den grad skaber skøn stemning. Biopejsen fås både i sort og hvid og har et stilet og flot look. Den bidrager til hyggeligt samvær sammen med familien, kæresten og vennerne. Biopejsen har runde former og giver derfor et blødt udtryk til hjemmet. Biopejsen er flytbar og du kan derfor også tage den med på badeværelset og skabe hyggelig wellness stemning, imens du tager et langt karbad eller du kan stille den i soveværelset og i stuen hvor den kan sprede romantisk stemning. Ja mulighederne er mange.

Farve
Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Der er nærmest ingen vedligeholdelse ved denne biopejs fordi det ikke er en brændeovn som producerer sod, lugt eller røg. Den fine pejs er virkelig med til at skabe hyggelige rammer i din indretning, har en fin størrelse og er nem at tænde og slukke. Du skal blot hælde bioethanol i og tænde den, så står flammerne smukt og danser. Hvis du får gæster en aften kan du sætte den udenfor døren og sprede hyggelig stemning allerede inden gæsterne kommer indenfor. Det giver en smuk og flot start på aftenen.

Hvis du ønsker at slukke for biopejsen skal du bare trække låget for som gør, at ilden bliver kvalt hurtigt og nemt. Det gør du med en medfølgende tang.

Vi anbefaler du køber bioethanol der, hvor du normalt handler ind. Det findes bl.a. i byggemarkeder og større varehuse.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 29,06 x B: 50 x D: 16,2 cm
Materiale
Stål

Prismatch forespørgsel

Biopejs til inde og ude - sort/hvidBiopejs til inde og ude - sort/hvid1.170,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv