Biopejs bordmodel til inde og ude

1.395,00 kr.
Inkl. moms
Leveringstid: 1-2 dage
På lager
Flame it
BK8402

Ønsker du at skabe hyggelig stemning både inde og ude så se engang denne dekorative og hyggelige biopejs. Biopejsen har et stilet og elegant udtryk som bidrager til hyggeligt samvær sammen med familien og venner. Der sidder et stykke glas på hver side af flammen. Det gør at flammen bliver fremhævet og ikke går ud såfremt det skulle blæse lidt. Samtidig sikrer det også at man ikke ved en fejl kommer til, at vælte nogen ind over flammen eller man brænder sig. Biopejsen har en bred og flot lugtfri flamme og giver et betagende, smukt og elegant look. Biopejsen passer smukt ind i den moderne indretning og kan sagtens stå på bordet både inde og ude uden det laver mærker i bordet.

Antal

Prismatch
Klik her

Fri fragt
ved ordre over 799 kr.

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Grundet glassiderne giver det et fint udsyn til de smukke bevægende flammer. Der er ikke meget vedligeholdelse ved denne biopejs, da det ikke er en brændeovn fordi den ikke producerer hverken, sod, lugt eller røg. Den fine Pejs har en perfekt størrelse og er ret nem at betjene. Det eneste du gør er bare, at hælde bioethanol i og tænd op med det samme. Put dig i sofaen med et varm tæppe og læs en god bog imens biopejsen skaber de skønne og hyggelige rammer for dig.

Når du slukker for biopejsen, er det også nemt at gå til. Det eneste du skal gøre er at trække låget for, da det kvæler flammen. Det gør du med en medfølgende tang.

Vi anbefaler du køber bioethanol der, hvor du normalt handler ind. Det findes bl.a. i byggemarkeder og større varehuse.

Brændetiden afhænger af hvor meget bioethanol man fylder på, samt hvor meget cirkulation der er i rummet. Hvis der er gennemtræk, skaber det større flammer og derved kortere brændetid. En god tommelfingerregel er at 100ml bioethanol svarer til 1 times brændetid.

Produkt information

Mål
H: 21,8 x B: 35,4 x D: 18 cm
Farve
Sort
Materiale
Stål / Glas

Prismatch forespørgsel

Biopejs bordmodel til inde og udeBiopejs bordmodel til inde og ude1.395,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv