• -15%
Hvidmalet Tørrestativ inkl. snor fra Jabo

Hvidmalet tørrestativ inkl. snor og stolpespyd

1.951,00 kr. Spar 15%
2.295,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Sendes fra eget lager - Leveringstid 1-2 hverdage
Få tilbage
Jabo
BK6927

Ønsker du at lufttørre tøjet og spare på strømmen så se engang dette flotte tørrestativ fra Jabo. Tørrestativet er i super god kvalitet, og kan holde til vind og vejr. Læs mere om tørrestativet nedenfor og se om det opfylder dit behov.

Der medfølger snor og stolpespyd i prisen

Antal

Prismatch
Klik her

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Om vinteren bruges tørretumbleren i et stort omfang. Du bruger masser af penge på strøm, og netop af den grund, er det rart, at tøjet kan komme ud og hænge. Det er godt for miljøet, og samtidig giver det også bare tøjet en frisk duft af forår og sommer. At få et tørrestativ i haven har mange fordele ud over de første nævnte. Tørrestativet skåner faktisk også dit tøj. Det bliver ikke så hurtigt slidt. Hvis du tørrer tøjet ved høj temperatur er det absolut ikke godt for tøjet. Derudover er der en støttebjælke imellem stolperne på dette tørrestativ, som gør, at tørrestativet er mere robust, og ikke falder sammen, når man hænger tøjet på det. Stativerne har en afstand på 3 meter. Der medfølger 2 snore til tørrestativet inkl. skruer samt en monteringsvejledning.

I over 100 år har man benyttet sig af tørrestativer, da det er en god og effektiv måde at få sit tøj tørt på. Det ligger de mange på hjerte, at vi skal skåne miljøet og af netop den grund, så er der flere, der igen foretrækker at benytte sig af et tørrestativ. I denne forbindelse kan vi varmt anbefale dette tørrestativ, da det virkelig er i god kvalitet.

Jabo tørrestativet har en totalhøjde på 195 cm, hvilket fungerer rigtig godt. Bogk.dk anbefaler nemlig at tørrestativet nedstøbes i ca. 30-40 cm beton. Det giver et mål over jorden på 155 – 165 cm. Du kan også vælge at montere det med 2 stolpespyd evt. i beton eller direkte i jorden.

Tørrestativet er malet, når du modtager det, og er meget nem at montere. Tørrestativet er behandlet med træbeskyttelse, er grundmalet en gang og efterfølgende malet 2 gange. Det er ikke trykimprægneret. Farvekoden er RAL 9010. Træet der er blevet brugt til Tørrestativet er FSC-certificeret.

 

Produkt information

Mål
Højde: 195cm
Farve
farvekode: Ral 9010
Materiale
Træ
2. mål
Dybde: 120 cm, 70 x 70mm

Download

Monteringsvejledning

Montering af tørrestativ

Download (67.59k)

Prismatch forespørgsel

Hvidmalet tørrestativ inkl. snor og stolpespydHvidmalet tørrestativ inkl. snor og stolpespyd1.951,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv