Styrsö Stakit Hvid 1800x90 mm

1.570,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Jabo
BK7292

Et flot og klasssisk stakit til indhegning af hele og dele af haven.

Til montering af hegnet bruges stolper af størrelsen 180 x 90 cm. inkl. beslag, stolpehatte og stolpe fundament. Se alle tilbehørs produkterne længere nede.

Regel 21 x 70 mm

Tremmer 21 x 55 mm

Antal

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 192.000 + medlemmer
Over 6.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Er et af dine ønsker at få en flot forhave eller få mere privatliv omkring huset, så se lige engang dette fine Styrsö stakit. Stakittet er oplagt til at indramme huset og det er med til, at give et flot indtryk af huset eller indgangspartiet. Det fine stakit er hvidmalet og har smallere og lodrette stave. Det er blevet behandlet med træbeskyttelse, grundmalet en gang og malet to gange. Farvekoden hedder RAL 9010.

Skab hyggelige kroge i din have hvor du kan sidde og nyde det skønne vejr i læ for vinden. Indret din have med dette smukke stakit og få en charmerende og hyggelig stil i haven. Stakittet har et klassisk design og står smukt i kontrast til huset.

 Styrsö stakit skaber et spændende og inspirerende sted uanset hvor stor og lille din have er og indramningen skaber skøn rumfornemmelse og hyggelige havegange.

Det er vigtigt at du vælger et stakit som passer flot til dit hus, men også ud fra det behov du har. Hvis du er i tvivl om dit valg, så tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med, at træffe det rigtige beslutning. Der er nemlig mange forskellige hegn og særligt vigtigt, at du vælger den løsning du bliver mest glad for.

Produkt information

Mål
1800x90 mm
Produkttype
Styrsö Stakit

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv