Hvidt Smögen stakit 1800x800 mm

1.250,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Jabo
BK7294

Et flot og klasssisk stakit til indhegning af hele og dele af haven.

Til montering af hegnet bruges stolper af størrelsen 71x71 mm inkl. beslag, stolpehatte og stolpe fundament. Se alle tilbehørs produkterne længere nede.

Regel 20 x 90 mm
Tremmer 20 x 90 mm

Antal

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 192.000 + medlemmer
Over 6.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Drømmer du om en flot forhave eller mere privatliv omkring huset, så kunne det måske være en ide, at få et stakit som indrammer huset. Smögen stakit er hvidt. Det er trykimprægneret, grundmalet en gang og malet 2 gange og har et flot design. Til alle stakitter har vi stolper, stolpehatte, beslag og tilbehør såsom fundament mm. Ja vi har det hele, så dit uderum kan blive gjort gjort klar til en skøn sommer. Farvekoden som er blevet brugt er RAL 9010.

Det er yderst charmerende at have et stakit i din forhave, rundt om huset eller langs terrassen. Stakittet rammer huset eller terrassen ind og skaber hyggelige kroge, hvor du kan sidde og nyde de skønne solskinsdage i læ for vinden. Smögen stakit har et klassisk design og dets hvide farve står smukt til evt. et rødt murstenshus, da det giver en flot kontrast til huset. Smögen stakit skaber et spændende og inspirerende sted uanset hvor stor og lille din have er og indramningen skaber skøn rumfornemmelse og hyggelige havegange.

Det er vigtigt at du vælger et stakit som passer flot til dit hus, men også ud fra det behov du har. Hvis du er i tvivl om dit valg, så tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med, at træffe det rigtige beslutning. Der er nemlig mange forskellige hegn og særligt vigtigt, at du vælger den løsning du bliver mest glad for.

Produkt information

Mål
180 x 80 cm
Produkttype
Smögen stakit

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv