Hvidt Skagen stakit 1800 x 770 mm

1.160,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Jabo
BK7293

Et flot og klasssisk Skagen stakit til indhegning af hele og dele af haven.

Til montering af hegnet bruges stolper af størrelsen 71 x 71 mm inkl. beslag, stolpehatte og stolpe fundament. Se alle tilbehørs produkterne længere nede.

Regel 25 x 60 mm
Tremmer 14 x 75 mm

Antal

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 192.000 + medlemmer
Over 6.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Elsker du den unikke stemning i charmerende Gl. skagen så har du nu mulighed for at købe dette fine Skagen stakit, som leder tankerne tilbage til 1880ernes fiskermiljø, de karakteriske gule huse med de fantastiske og stemningsfyldte hvidmalede træhegn. Dette stakit skaber nogle helt særlige rammer for dit hus. Huset får kant/karakter og hygger i den grad op. Skagen stakittet er et klassisk dansk design og er det mest foretrukne hegn i Danmark. Det er et tidsløst hegn som aldrig bliver umoderne.

Ønsker du at skabe Skagen stemning i din have, få en flot forhave, at få indrammet dit hus eller at få mere privatliv, så kunne dette stakit være en god løsning for dig. Skagen stakit er behandlet med træbeskyttelse, grundet 1 gang, topstrøget 2 gange og farvekoden på malingen er RAL 9010. Til alle stakitter har vi stolper, stolpehatte, beslag og tilbehør såsom fundament mm.

Gør dit uderum klar med dette skønne stakit og giv dit hus et særdeles flot og charmerende løft. Indram din have, lav små hyggelige havegange og indret hyggelige kroge, hvor du kan hygge med god mad og vin.

Det er vigtigt at du vælger et stakit som passer flot til dit hus, men også ud fra det behov du har. Hvis du er i tvivl om dit valg så tag endelig kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at træffe det rigtige beslutning. Der er nemlig mange forskellige hegn og særligt vigtigt, at du vælger den løsning du bliver mest glad for.

Produkt information

Mål
1800 x 770 mm
Farve
Hvidt
Produkttype
Skagen stakit

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv