Designskærm Levantine i hvid Komposit 790x1590x18 mm

1.659,00 kr.
Inkl. moms
Dette produkt er ikke omfattet af fri fragt. Læs mere her
Leveres fra leverandøren, leveres på ugetur, forvent 3 - 9 hverdage
På lager
Jabo
BK7335

Oplev mulighederne med vores designafskærmninger

Ønsker du at skabe smarte løsninger i din have, så se engang denne fine designskærm. En smart løsning med vedligeholdelsesfrie stolper som skaber en stabilitet. Du kan skabe lette vinkelrette hjørner og bruge den medfølgende stolpesko til at sætte fast på terrassebrædder. Husk at forebore inden du skruer skærmen fast i en træstolpe eller i en vinkeljern fra Jabo. Du kan skabe en foldevæg ved, at montere klaverhængsler i skærmen. Klaverhængslet skal være i rustfrit stål til udemiljø og husk igen at forebore. Du kan evt montere en eller flere skærme horisontalt for, at skabe et unikt og spændende stakit. Husk endnu engang at forebore.

Antal

Prismatch
Klik her

30 dages nem retunering
Køb retur fragt hos os

Kompetent og imødekommende kundeservice
Stort fællesskab på facebook med 194.000 + medlemmer
Over 10.000+ glade kunder
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Vi er så glade for at vi nu kan præsentere Jer for vores nye designskærme. Ønsker du at skabe et smart, grafisk, moderne og unikt udtryk i din have, så har du mulighed for, at skabe et super flot udemiljø med disse fine designskærme. Designskærmene skaber blikfang og tilføjer din have flotte indretningsdetaljer. Du kan evt. ramme din terrasse ind, så du kan kan skabe hyggelige kroge i haven. Designskærmene kan benyttes både ude og inde. Ønsker du at indrette med disse designskærme indendørs, så kan du evt. bruge dem til at dele et rum op.

Designskærmene kan du have stående enkelt eller du kan sætte flere skærme sammen for, at skabe et spændende stakit med mange flotte detaljer. Hvis du ønsker at skærmen skal fungere som espalier på altanen kan dette også være en løsning. En vigtig detalje at nævne er at de er vedligeholdelsesfrie, så de skal ikke males løbende hvilket er en kæmpe fordel.

Hvis du er til urban gardening med et touch af design, så kan du kombinere den fine designskærme med en Odla plantekasse fyldt med smukke planter. Skærmene fås både i hvid (RAL 9010) og sort (RAL 9005)

Hvis du ønsker din facade eller plankeværk skal have et nyt og anderledes udtryk og ønsker at tænke lidt ud af boksen, så kan du også bruge dine fine designskærme som et form for "maleri" i din have. Designskærmene udgør nemlig en flot kulisse i haven og får haven til at fremtræde mere hyggelig, spændende, gennemtænkt og unik.

Ønsker du at stabilisere dine designskærme, så har du mulighed for at købe en stolpe der passer til. Stolpefod og stolpehat medfølger når du køber hos bogk.dk De fås i sort og hvid og fås i to forskellige højder.

Produkt information

Mål
790x1590x18 mm
Farve
Hvid
Materiale
Komposit

Prismatch forespørgsel

Designskærm Levantine i hvid Komposit 790x1590x18 mmDesignskærm Levantine i hvid Komposit 790x1590x18 mm1.659,00 kr.

Tak for din forespørgsel - Vi vender tilbage til din mail

    *Påkrævet felter

Loader

Andre kunder tilvalgte ligeledes nogen af disse produkter.

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv