Radiatorskjuler Klara

Klara

Radiatorskjuler Olivia

Olivia

Radiatorskjuler Elsa

Elsa

Hos bogk.dk kan vi lave radiatorskjulere på mål. Vi ønsker at kunne tilbyde dig flere muligheder for, at kunne personliggøre din løsning i dit hjem. Hvis vores standard løsninger ikke passer ind i forhold til din radiator, så er dette en mulighed. Ønsker du rådgivning, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på nr. 93999722

Vi har et bredt sortiment af standardløsninger, som du også er velkommen til at kigge på. Det er radiatorskjulere, som har et forskelligt design, så det passer lige nøjagtig ind i den stil, du ønsker i dit hjem. Oftest kan det lade sig gøre at finde en  standard størrelse, som passer ind til din radiator.  Du kan se dem alle her

Når du sender en forespørgsel til os med dine mål, så vil vi altid kigge på, om det kan lade sig gøre at lave en løsning ud fra vores standard mål. Det gør vi af hensyn til, at kunne lave den bedste pris til dig.

De radiatorskjulere vi kan lave på mål er Klara, Olivia og Elsa. Yoko kan samensættes både vandret og lodret. Det giver derfor ikke mening at lave netop den model på mål.

En radiatorskjuler fra bogk.dk består af en front, gavlsider og en topplade. Ønsker du f.eks. kun selve fronten på mål, fordi den skal monteres i eksisterende skunk eller bare frit i rummet, så kan du vælge nej til gavlsider og topplade. Til montering uden gavlsider anbefaler vi at bruge vores monteringssæt til frihæng. Det kan du finde her.

Udfyld felterne her for at få en pris på en eller flere radiatorskjulere. Skulle du have flere end de 4 forskellige størrelser, som vi har angivet her så send os gerne en mail på [email protected]Radiatorskjuler 1

Indtast bredden x højde og dybde i mm.

Radiatorskjuler 2

Indtast bredden x højde og dybde i mm.

Radiatorskjuler 3

Indtast bredden x højde og dybde i mm.

Radiatorskjuler 4

Indtast bredden x højde og dybde i mm.Montering
Leveringstid
Hvilke dele indgår i en radiatorskjuler
Er der varmetab ?

Monteringen er noget du selv foretager. Der kræves kun en skruetrækker og en boremaskine til selve monteringen.

Hvis radiatorskjuleren skal monteres med gavlsider, så medfølger der beslag til både fastgørelse på væggen samt til fronten og toppladen. Skal den monteres uden gavlsæt, så skal man tilkøbe et monteringssæt til frihæng. Det tager vi selvfølgelig højde for, hvis ikke der er valgt gavlsider i forbindelse med forespørglsen. Er der tale om en meget lang radiatorskjuler, så anbefaler vi at der monteres ekstra hyldeknægte for at aflaste toppladen.

Når der er tale om radiatorskjulere på mål, så tager det lidt længere tid at levere, da de først skal produceres ved bestilling. Der er ca. 4-6 ugers ventetid på radiatorskjulere der laves på mål.

Radiatorskjulerne er delt op i tre dele og det er en front, gavlsider og en topplade.

Det er muligt at fravælge gavlsider og/eller topplade. Hvis man gør det, skal fronten monteres med et monteringssæt til frihæng eller stå frit på fødder, som kan tilkøbes.

Nej, der behøves ikke at være varmetab ved montering af en radiatorskjuler, så længe man sørger for, at kold luft kan komme ind i buden og den varme luft kan komme ud i toppen. Ved alle de radiatorskjulere vi laver, er der taget højde for dette.Se vores monteringsvideo her

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv