Eeese Emil affugter 40 m2

Eeese Emil - lydsvag affugter ( 40 m2 )

1.499,00 kr.
Inkl. moms
1499
På lager
Eeese
BK6002

Når det kommer til støjniveauet skiller Emil sig ud. Med et lydniveau på kun 36 dB og det stilrene design passer Emil perfekt ind i et mindre opholdsrum, bryggers, gangareal og en opvarmet kælder. Emil kan klare rum på en størrelse op til 40 m2.

Levering: gratis ( 1 - 2 hverdage )

Antal

 Hurtig levering ved lagervarer
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Når det kommer til støjniveauet skiller Emil sig ud. Med et lydniveau på kun 36 dB og det stilrene design passer Emil perfekt ind i et mindre opholdsrum, bryggers, gangareal og en opvarmet kælder. Emil er den mindste og mest kompakte affugter fra eeese. Designet er både klassisk og elegant så den diskret kan fjerne fugt i den opvarmede kælder og det mindre opholdsrum. Emil har nemlig størrelse og kapacitet til et mindre opholdsrum på op til 40 kvadratmeter. Denne affugter er udstyret med auto-tilstand, der kontrollerer rummets fugtighed og fjerner overskydende fugt under opvarmningen.

Tøjtørringsfunktion – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm
Hos mange familier kører tørretumbleren flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandregning og er usundt for miljøet. Derfor er denne affugters tøjtørringsfunktion yderst populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid.  Med blot et enkelt klik på displayet starter den praktiske tøjtørringsfunktion. Da strømforbruget er helt nede på 155W, er denne affugter et billigere og smartere alternativ til en tørretumbler.

Affugteren med den diskrete lyd
Med sine kun 11,3 kilo er det nemt at flytte affugteren rundt - alt efter i hvilket rum du skal bruge den. Affugteren er udstyret med fire robuste 360 graders hjul, praktisk bærehåndtag som en integreret del af designet. Emil kan indstilles i 2 trin og i begge trin er affugterens lyd meget begrænset – henholdsvis 36dB i trin 1 og 40 dB i trin 2. Derfor kan Emil med fordel bruges i opholdsrum – du vil nemlig kun bemærke affugteren når du lytter nøje.

Nem indstilling af fugtniveau
Emil er udstyret med et smart LED-display med soft-key så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Herefter stopper Emil selv når fugtniveauet er nået og starter automatisk igen når fugtniveauet overstiges. Filteret er vaskbart og affugteren har automatisk nedlukningsfunktion når tanken skal tømmes.

Mulighed for kontinuerligt dræn
Affugteren har mulighed for kontinuerligt dræn så du via en slange kan tilslutte den direkte til afløbet og dermed ikke behøver at tænke på, at skulle tømme den.  


Emils særlige talenter

  • Automatisk affugtning
  • Tøjtørringstilstand
  • LED display med soft-key
  • Automatisk genstartsfunktion
  • Kølemedie R290 gas
  • Vaskbart luftfilter
  • Timer

Se alle specifikationerne i databladet som du kan downloade under "ekstra materiale"

Produkt information

Mål
(BDH) mm 300x250x463
Vægt
12,4 kg

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv