Eeese Adam - lydsvag affugter ( 100 m2 )

1.999,00 kr.
Inkl. moms
På lager
Eeese
BK6001

Affugteren Adam er kendt for at være lige så lydsvag som et køleskab. Adam er et elegant designet og formår at holde områder på op til 100 m2 fri for overskydende fugt. Derved passer den perfekt ind i både opholdsrum og kælderrum.

Levering: gratis ( 1 - 2 hverdage )

Antal

 Hurtig levering ved lagervarer
  Kompetent og imødekommende kundeservice
kunde-anmeldelser
betalingsmetoder

Denne affugter er lydsvag som et køleskab og strømlinet, så den passer ind i enhver boligindretning. Du kan Placere affugteren både i stuen, soveværelset, køkkenet, bryggerset eller hvor du nu ønsker at få fjernet fugten og forbedret dit indeklima signifikant. Den er kompakt og effektiv til store arealer. Adam affugteren er den perfekte kombination af design, teknologi og kølemiddel. Det betyder, at affugteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vandtank, der rummer hele 5 liter. De integrerede håndtag i hver side gør maskinen flytbar. For selvom at denne affugter kan trække hele 20 liter vand fra luften pr. dag, formår den at bevare det stilrene og elegante design, så man har lyst til at have affugteren
stående.

Affugteren der kun arbejder ved behov
Den praktiske timer-funktion er nem at styre så affugteren kun kører når du ønsker det. Affugteren Adam har et lille lavt strømniveau i forhold til andre affugtere af samme kapacitet. Den er blandt andet udstyret med en smart funktion så du via det lette LED-display kan indstille det ønskede fugtniveau. Når dette fugtniveau så er opnået, slår affugteren automatisk fra og tænder selv igen når fugtniveauet overstiges.

Tøjtørringsfunktionen der gør tøjet hurtigere tørt
Affugteren Adam har en populær tøjtørringsfunktion som særligt er god på de fugtige dage eller når der skal ordnes vasketøj. Den indbyggede tøjtørringsfunktion, der trækker overskydende fugt ud af rummet, gør nemlig, at det våde overtøj eller vasketøj får forkortet tørretiden signifikant. I mange familier bliver tørretumbleren flittigt brugt flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandforbrug og er usundt for miljøet. Derfor er tøjtørringsfunktionen på denne affugter populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid. Med blot et klik på displayet starter den praktiske tøjtørringsfunktion. Det er praktisk, nemt og så slider det ikke på tøjet!

Kontinuerligt dræn så du slipper for at tømme vandtanken
Affugteren lukker selv ned, når tanken er fuld så der ikke bliver brugt unødig strøm. Endvidere kan du også bruge affugteren med kontinuerligt dræn så du via en slange kan forbinde affugteren direkte til afløbet og derfor slipper helt for at tømme vandtanken. Affugteren har i øvrigt vaskbart filter og automatisk afrimningsfunktion.

Adams særlige talenter

  • Automatisk affugtning
  • Tøjtørringstilstand
  • LED display med soft-key
  • Automatisk genstartsfunktion
  • Kølemedie R290 gas
  • Vaskbart luftfilter
  • Timer

Se alle specifikationerne i databladet, som du kan downloade under "ekstra materiale"

Produkt information

Mål
(BDH) mm 335x285x540
Vægt
15,2 kg

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv