Affugter

Er din luftfugtighed høj i din lejlighed eller i dit hus, så kunne denne affugter måske være noget for dig? Hvis luftfugtigheden er høj mærker du det især på dit badeværelse, i vaskerummet eller i din kælder. For høj luftighed kan forårsage en del skader i hjemmet samt helbredsproblemer.

Dette problem kan løses med en affugter. Affugteren fungerer ved at en ventilator trækker den fugtige luft ind igennem en fordamper og her afkøles luften til under dugpunktet. Vanddampene fra luften kondenseres på fordamperens kolde overflade og bliver derefter opsamlet i en vandbeholder.
Den kolde luft fortsætter gennem kondensatoren, hvor den opvarmes og bliver pustet ud i rummet igen. Denne proces fortsættets indtil rummet er optimalt fugtet.

En affugter har utrolig mange anvendelsesmuligheder. De kan bl.a. bruges på et lager, værksted, campingvogne, garager, kælder, tørrerum etc. Det er anbefalet, at luftfugtigheden skal være mellem 45-50%, da dette er det bedste for både mennesker, dyr og planter. Hvis den er mere end 50% kan der forekomme svampe, mug og bakterier, som kan medvirke til helbredsproblemer.

Så hvis du har høj luftighed i et rum, så kan det på det stærkeste anbefales at få en affugter.

Fordele ved en affugter

  • Kan forebygge helbredsproblemer
  • Hjælper med at regulere luftfugtigheden, så den hele tiden er mellem 45-50%
  • Forebygger skimmel og mug

Aktive filtre

Registrer Ny Konto

Har allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Reset password
close Kurv